Kikèszít az anyósom! Bővebbent lent?
Figyelt kérdés
Az anyósoméknal vagy is még nem az anyosom. Náluk lakunk de 1hónap mulva kulon koltozunk. Van 2 kutyank a parommal akiket mindig viszunk magunkkal mindenhova, de van amikor otthon maradnak és ilyenkor átengedi magukhoz. Engem nagyon idegesít es mondtuk is màr neki de nem hagyja abba. Ugy csinál mintha az ő kutyái lennének. Tudom, higy nevetséges. Mit ajánlotok?2018. ápr. 30. 15:31
11/23 anonim válasza:
10., jaja! Tényleg hosszú ez a hétvége egyeseknek. Ráadásul totál ráismerni, bármit talál ki. :D
De hogy a kérdésre is válaszoljak szerencsére két lányom van, egyetlen hisztis pic.csa menyjelöltem sincs szerencsére.
Az a bajod, hogy átviszik a kutyákat?
Légyszi, bírd ki már azt az egy hónapot! Anyósjelölted egy gonosz boszorkány, menekülj, amíg tudsz! Utána feléjük se nézz!
12/23 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy az irónia a menyekkel kapcsolatban csakis NEKED szólt.
Nem szeretnék mást megbántani, mert igenis vannak jogos felháborodások menyek részéről, de a TIÉD nem az!
13/23 anonim válasza:
No látom, a megmondóemberek mind itt gyülekeznek.
Amúgy ne tégy semmit. Egy hónapot ki lehet bírni.
15/23 anonim válasza:
Ha ez kikészít akkor fogd a kutyáidat és most azonnal költözz el ,nem kötelező arra az 1 hónapra se még ott maradnod és odaköltözni se volt kötelező.
17/23 anonim válasza:
Azt hittem valami baj is van... ha ennyitől kikészülsz, javaslom a pszichológust...meg, hogy s kutyákat add anyósnak, annak nincs értelme, hogy egész nap be vannak zárva egy szobába
18/23 anonim válasza:
Milyen emberek vannak itt.... -.- na de hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem tök igazad van abban, hogy ha a te kutyád, akkor te szabd meg, hogy mit ehet, mikor ehet, stb, és ha szóltál már neki, hogy zavar, hogy mindenféle kaját ad a kutyáknak, akkor hallgatnia kéne rád. Azt is értem, hogy féltékeny vagy, és nem akarod, hogy egész nap vele legyenek a kutyák, de hidd el, jobb nekik, ha foglalkozik velük valaki, mintha be lennének zárva a lakásba egész nap amíg haza nem érsz :) Én megpróbálnam megértetni az anyossal, hogy ne etesse őket a nap folyamán, mert nem jó a kutyáknak, a tapban megvan minden tápanyag amire szükségük van, az etelmaradek nem oké, sőt be is kamuzhatod, hogy éjszaka hánytak, elvitted állatorvoshoz, és ő javasolta, hogy csak ezt meg ezt a tápot egyek, semmi mast. Akkor csak megérti. Ha mindenképp etetni akarja őket, adj neki pár darab jutalomfalatot, hogy azt de csakis azt adhatja nekik oda napközben. Meg kell érteni az anyossal a határokat, hiszen mi lesz ha lesz gyereketek? Majd a nevelésben is a saját feje után fog menni es nem fog hallgatni rád? Mert szerintem ez kb ugyanaz a szitu.
19/23 anonim válasza:
Ha ennyitől kikészülsz, szeretném ajánlani, hogy cseréljünk anyóst. Éppen vágyok már egy kis nyugalomra. Amúgy gazdi vagyok, ár-érték arányban kibírnám, ha zabáltatná anyós a macskámat, de amúgy épelméjű lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!