Tanácsot írna valaki?
Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt a párommal (19L), (23F). A párom családja nem bír engem elfogadni. Mikor először találkoztam velük kedves voltam, alkalmazkodtam ahogy csak tudtam és mégis én voltam a rossz. Meg tudnám számolni a két kezemen, hogy hányszor voltam náluk. Mikor menni akarok, akkor nem engednek mert rossz az időzítés. Utoljára 6 hónapja voltam náluk senki sem hív meg a párom sem és mikor mondtam neki tegnap, hogy lehetnének azt mondta, hogy majd 1 hónap múlva. Nem hív és sosem jó az az idő mikor menni akarok. Mi legyen?2018. ápr. 27. 21:38
11/16 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem tudom, mert sosem adnak rá választ, de szerintem azért, mert a barátom nem minden hétvégén megy haza mikor hívják. Mikor eltervezünk egy hétvégét nekik pont akkor kell, hogy menjen haza és ha nem megy engem okolnak. Lehet az nem tetszik nekik, hogy már nem csak az van amit ők mondanak.
2018. ápr. 28. 09:11
12/16 anonim válasza:
Nem lehet h a párod se érzi otthon jol magát és emiatt fujnak rád mert nálatok jobb a légkör?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem szeret otthon lenni a párom. Örül, ha nálam lehet.
2018. ápr. 28. 09:32
14/16 anonim válasza:
Hát, ha a párod sem szeret otthon lenni, akkor nem érdemes ezen rágódnod, mert aligha benned van a hiba.
15/16 anonim válasza:
És így már az sem olyan meglepő, hogy a párod sem erőlteti a dolgot.
16/16 anonim válasza:
Kérdező egy az egyben leírtad a problémám. Nálunk is ez van. Anyósjelölték utálnak, pedig állandóan mindig mindenben segítettem nekik(bevásároltam, segítettem a lakásfelújításban, takarításban stb.), ennek ellenére már vagy 3 hónapja nem voltam náluk párom se hív át(mintha engednék neki) állandóan haza akarják rángatni tőlem.
Ő is utál otthon lenni. Egész nap dolgozik, de utána menjen egyből haza, meg minek van velem, meg a hétvégge van arra, hogy találkozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!