Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tanácsot írna valaki?

Tanácsot írna valaki?

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt a párommal (19L), (23F). A párom családja nem bír engem elfogadni. Mikor először találkoztam velük kedves voltam, alkalmazkodtam ahogy csak tudtam és mégis én voltam a rossz. Meg tudnám számolni a két kezemen, hogy hányszor voltam náluk. Mikor menni akarok, akkor nem engednek mert rossz az időzítés. Utoljára 6 hónapja voltam náluk senki sem hív meg a párom sem és mikor mondtam neki tegnap, hogy lehetnének azt mondta, hogy majd 1 hónap múlva. Nem hív és sosem jó az az idő mikor menni akarok. Mi legyen?
2018. ápr. 27. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Akkor ne menj! Miért akarsz menni? Miért nem fogadnak el?
2018. ápr. 27. 21:42
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Becsület szavamra, nézem a monitort, majd kifolyik a szemem, de nem jövök rá-miért nem bírnak. Sajnálom
2018. ápr. 27. 21:48
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Minek akarsz menni, ha tudod, hogy nem kedvelnek?
2018. ápr. 27. 22:05
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Minek ilyen pasi aki nem hiv át sose,és ki se áll érted?
2018. ápr. 27. 22:11
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Biztos csak te vagy a párod életében? Normális kapcsolatban, ami már 2.5 éve tart, legtöbbször együtt mennek rokonlátogatóba. Ne haragudj, nem megijeszteni szeretnélek, de nekem fura lenne, ha a párom se tenne azért, hogy a szüleivel jó viszonyt ápoljak.
2018. ápr. 27. 22:23
 6/16 anonim ***** válasza:
98%

Ne haragudj,de ha engem a párom nem hivna el magukhoz elgondolkoznék a kapcsolatunkon.

Számomra ez nem normélis, ha nem hivnak akkor meg minek mennél?

Pasid megy hozzád?

2018. ápr. 28. 00:16
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Miért akarod ráerőltetni magad olyan emberekre akik nem bírnak, és akiket te is a hátad közepére kívánsz?

Nem velük jársz.

2018. ápr. 28. 00:26
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
Az meg a másik, amit előttem írtak: gondolkodj el ezen a kapcsolaton, mert ha a párod egy ilyen helyzetben képtelen kiállni érted, máskor sem fog. Tényleg egyedül akarsz lenni egy párkapcsolatban? Olyan kapcsolatot akardsz, amiben csak magadra számíthatsz?
2018. ápr. 28. 00:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, abban biztos vagyok, hogy csak én vagyok neki, mert másra ideje sem lenne. Volt olyan kapcsolatom, hogy más is volt a volt barátomnak megcsalt és azóta már nagyon figyelek ilyenekre. Nagyon sokat vagyunk együtt szinte ha tud minden nap jön. Azért szeretnék menne hozzájuk, mert szeretnék jó viszonyt ápolni, nagyon zavar, hogy nem szeretnék, igaz, hogy okot sosem adtak, de én is a a párom is érezzük. A párom azért nem hív, mert nagyon szégyelli az édesanyját, a barátom szinte csak nunk eszik, mert máshol nem főznek, mosnak rá. Mikor a párom nálam van folyton hívják őt haza és mondják neki, hogy ne jöjjön hozzám, legyen otthon stb.
2018. ápr. 28. 05:54
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Arra nem válaszoltál, hogy miért nem szeretnek, vagy fogadnak el!
2018. ápr. 28. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!