Anyósom most ezt minek szánta?
Figyelt kérdés
Még csak hónapos terhes vagyok, dolgozom május végéig. Erre tegnap anyósomnak volt gy olyan beszólása, hogy majd ő szívesen vigyáz a gyerekre, ha dolgoznék miután megszületett. Mondom nem, mert az egy dolog, hogy otthonról dolgozom, de az ugyanúgy munka, amire oda kell figyelni és készen kell lenni és én a gyerekemre szeretnék figyelni inkább. De ő csak kötötte az ebet a karóhoz. Hát ha így folytatja oda se adom neki a gyereket, nagyon felhúzott. Hát minek jár 3 évig gyed meg gyes, ha ki se használhatom, hogy otthon legyek a gyerekkel? Meg még hívjam át anyóst is, hogy ott legyen ő is a nyakamon, hogy dolgozni tudjak szintén otthon... ő 2 gyereket szült és otthon volt 6 évig. Mit magyaráz nekem?2018. ápr. 26. 15:24
31/36 anonim válasza:
Nézd, szerintem, ne stresszeld magad ezen. Ő elmondta, hogy szívesen vigyáz majd a gyerekre, ha dolgoznál, miután megszületett, te meg elmondtad, hogy nem így tervezed. Úgy tűnik ugyan, hogy elsőre nem értette meg, de sebaj. Mondd el neki mégegyszer. Többször nem erdemes, majd felfogja, amikor meglesz a gyerek.
32/36 anonim válasza:
Amúgy, a párodnak mi a véleménye a dologról?
33/36 anonim válasza:
Sz@rd le mit mond. Nekem is mondott sokmindent anyósom magamban megjegyeztem h gondolod te. Azóta se vált be egyik dolog se amit tervezett a fiammal. Nehéz eleinte de rá kell hagyni majd megtudja ha odakerültök h közel se az lesz amit ő akar.
34/36 anonim válasza:
22# miért neked mi jön le ebből? nem azt mondta, hogy ha dolgot van, vagy el kell intézni valamit, akkor majd szívesen vigyázok a gyerekre... Szerintem te a kérdést sem olvastad el rendesen. De okoskodni azt tudsz.
35/36 anonim válasza:
Csak ügyesen építs le mindenkit már a terhesség alatt, utána majd gyere ide sírni a többi világfájdalom kismamával együtt, hogy nincs semmi segítséged :(
36/36 anonim válasza:
Az milyen segitseg h elhajtom a gyerek anyját a hat hónapos babától a munkába,nem a nagyié a baba,fel kéne fogni h nagyi az nem anya.. Le is kell épiteni idejébe a sok mammert.. Saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!