Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom most ezt minek szánta?

Anyósom most ezt minek szánta?

Figyelt kérdés
Még csak hónapos terhes vagyok, dolgozom május végéig. Erre tegnap anyósomnak volt gy olyan beszólása, hogy majd ő szívesen vigyáz a gyerekre, ha dolgoznék miután megszületett. Mondom nem, mert az egy dolog, hogy otthonról dolgozom, de az ugyanúgy munka, amire oda kell figyelni és készen kell lenni és én a gyerekemre szeretnék figyelni inkább. De ő csak kötötte az ebet a karóhoz. Hát ha így folytatja oda se adom neki a gyereket, nagyon felhúzott. Hát minek jár 3 évig gyed meg gyes, ha ki se használhatom, hogy otthon legyek a gyerekkel? Meg még hívjam át anyóst is, hogy ott legyen ő is a nyakamon, hogy dolgozni tudjak szintén otthon... ő 2 gyereket szült és otthon volt 6 évig. Mit magyaráz nekem?
2018. ápr. 26. 15:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
70%
Pont ebből sikerült: magyarán: nehogy otthon merjen maradni.
2018. ápr. 26. 18:30
 22/36 anonim ***** válasza:
30%
"Szívesen vigyáz" "ha dolgoznék ". Baxus, ha ebből rögtön az jön le, hogy az anyós az első számú közellenség, akkor ott nagyin nagy baj van a fejekben
2018. ápr. 26. 18:35
 23/36 A kérdező kommentje:
Az idézett mondat utáni szöveget is olvastad? Mondtam hogy nem megyek vissza dolgozni, de ő csak erősködött hogy menjek. Majd ő lesz a gyerekkel. A probléma nem a felajánlással, hanem az erőltetéssel van.
2018. ápr. 26. 18:37
 24/36 anonim ***** válasza:
58%
Vagy a tiedben hogy nem tudsz a sorok között olvasni. Az leesett hogy az anyós elhajtaná a hat hónapos gyerek mellől dolgozni a menyét?
2018. ápr. 26. 18:39
 25/36 anonim ***** válasza:
13%

Milyen 6 hónapos gyerekről beszélsz, utolsó?

Kérdező, szertnem neked üldözési mániád van

2018. ápr. 26. 18:40
 26/36 anonim ***** válasza:
72%
Hahó, első komment a kérdezőtől.. tényleg ennyire nem megy az olvasás?
2018. ápr. 26. 18:43
 27/36 anonim ***** válasza:
71%
Na most vagy leesett hogy miről beszélek, vagy bötűzöl még, úgyhogy fordítok. nem elég hogy ki akarja túrni a gyereke életéből az anyós a kérdezőt, de még azt is meg akarja szabni mennyi időt lehet a kicsivel nyugiban a kérdező szülés után, mielőtt visszazavarná pénzt keresni. Az hogy a gyereknek az az érdeke, hogy a lehető legtöbb időt legyen vele az anyukája, mellékes anyóspajtásnak.
2018. ápr. 26. 19:01
 28/36 anonim ***** válasza:
A kedves párod mit szol ehhez?
2018. ápr. 26. 19:02
 29/36 anonim ***** válasza:
25%
Nem olvastam a kerdezo kommentjét, kötözke, csak a kérdést. Továbbra is az a véleményem, hogy segiteni akart. Nem kell elfogadni. Lehet nemet mondani. Nem kötelező vissza menni dolgozni.
2018. ápr. 26. 19:09
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan igy van. Nem köteles úgy ugrálni ahogy az anyósa óhajtja. Csak rohadtul idegesitő lehet hogy az öreglány ennyire beleugat a dolgaikba.
2018. ápr. 26. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!