Ti vinnétek anyósékhoz a gyerekeket, ha a bolháktól hemzsegne a ház?
Nagymamának volt kijárós macskája és a bolhairtó használatát mindig elfelejtette, pedig minden másra ügyelt, állatorvos, oltások, stb. Én vettem neki mindig a bolhairtó spot on-t, és egyszer kimaradt...mivel két hónapig nem tudtam hazalátogatni. Amikor hazalátogattam, kiderült, hogy bolhás a macska, vettem spot on-t, meg azt a vízben elkeverendő élősködő irtó vegyszert, amivel mindent áttöröltem, de még így maradtak bolhák. Nekem van benti cicám a saját lakásomban, amikor hazamentem ő is "elkapta", pedig rá eleve használtam rendszeresen spot on-t!
Iszonyú nehéz volt őket kiírtani, mai napig kiráz a hideg, ha belegondolok. Sokáig kibírják vér nélkül, így miután már a macskán nem voltak (róla hamar eltűntek hála az új spot on-nak és egy bizonyos cuccnak), azért a lakásban bulizgattak még vígan. Amikor már minden pici fekete, csillogó pontra ráparázol, hogy te jó Isten ez mi. Öt nap szabadságot ki kellett vennem, hogy rendesen kiirtsam őket és hogy ne vigyem be munkahelyre.
Fú nagyon szar volt.
Tehát: NEM VINNÉM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szegény nagyimat is jól lecsesztem ezek után.
Mondjuk engem nem csíptek egyáltalán, "csak" ugráltak.
Ez nyugodtan lehet feltétele a látogatásnak. Az állatok fogni jó duma. Vegyetek nekik bolha nyakörvet, meg szert. Takarítsanak ki és akkor megnézitek, de gyakran hangoztatni hogy jujj de szeretnétek már menni.
A nyakörvet gyerekre is lehet rakni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!