Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beszólt egy szál cigi...

Anyós beszólt egy szál cigi miatt, mire én visszaszóltam. Vélemény?

Figyelt kérdés

Anyósjelölt csak, nagyon aranyos egyébként, jól kijövünk, de történt egy eset.

Elmentünk párommal bulizni és vettünk egy doboz cigit a buli alkalmából. Nem dohányzunk egyébként, mert sportolunk, meg amúgy sem szeretjük a cigit, de ha nagy ritkán elmegyünk bulizni, mondjuk 2-3 havonta egyszer, akkor ott pár szálat társasággal elszívunk.

Megmaradt sok a cigiből és mi mentünk át anyósjelölthöz ebédre. Előtte szívtam egyet a maradékból és megérezték rajtam a szagot. Megkérdezték, hogy én dohányoztam-e. Mondtam, hogy most igen, mert maradt a buliról. Óriási patáliát csaptak, hogy ezt hogy képzelem, mennyire egészségtelen, nincs eszem, csalódtak bennem, ilyenek.

Oké, gondoltam, majd lecseng. Aztán egész ebéd alatt csak-csak beszólogattak, hogy meg fogok halni, terméketlen leszek, ilyenek. Annyira elegem lett, hogy beszóltam, valami ilyesmit "kedves tőled, hogy aggódsz, de ez az én dolgom. Nem vagyok dohányos csak azért, mert 2 hónapban egyszer rágyújtok. Ellenben még így is sokkal egészségesebb vagyok, mint a családodból bárki". Kikerekedett a szeme, hogy ezt hogy értem. Hát, ugye mindenkinek van valami baja, hormonzavarok, allergia, asztma, migrén, cukorbetegség, kövérség, gyenge látás, rossz fogak... Nem akartam felvágni, de tényleg makk egészséges vagyok, és sportolok is, míg ők egész életükben nem mozogtak semmit. Úgyhogy felsoroltam, hogy ők szoktak panaszkodni, szóval foglalkozzanak a saját egészségükkel. Ezután el is hallgatott párom anyja. Párom szerint igazam volt, ő is mondta neki, hogy fejezze be, de csak nem hagyta abba. Aztán mire hazaértünk, jött az sms páromnak, hogy ugye nem akar ilyen nőtől gyereket majd. :D

Mit gondoltok, normális az ilyen? Eddig kedveltem, de most a hideg kiráz ha rá gondolok.

2018. márc. 29. 12:13
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
68%

Anyósod tolakodó volt, de te egy ordas nagy bunkó voltál. Betámadtad az egész családot puszta hisztiből. Gratula, az biztos hogy én se akarnálak a családban látni.

Az megfordult a sötét fejedben hogy esetleg nem ok nélkül ugranak a cigi-témára? Hogy emiatt halt meg valaki a családban?

2018. márc. 29. 12:37
 12/42 anonim ***** válasza:
84%
Bírom azt, aki előadja magáról, hogy mekkora sportember, azt közben ott dohányzik 😂
2018. márc. 29. 12:37
 13/42 anonim ***** válasza:
84%

Innentől erről fog szólni minden családi esemény,anyós-meny utálják egymást,a szerencsétlen fószer meg ott egyensúlyozhat a kettő között mert az anyját és a párját is szereti.Majd jön az unoka elmarása,kitiltás otthonról,amíg aztán meg nem unja valaki ezt az egész mérgező légkört.

Franc nem akarna így élni mert az 100 hogy egyik se fog kezdeményezni és tisztességesen békülni.

2018. márc. 29. 12:47
 14/42 anonim ***** válasza:
34%

Azoknak, akik hitetlenkednek: ahhoz, hogy cigifüggő legyél, dependenciára való hajlam szükséges. Én 14 éves korom óta vagyok kocacigis, ami azt jelenti, hogy én is csak buliban cigizek, aztán pár év kimaradt, aztán odőnként megint elszívtam pár szálat. Képtelen vagyok bármire is rászokni. Sokan vannak így.

Az indulatot pedig megértem a kérdező részéről, engem is kiborít az értetlenség, de jelen esetben lehet, hogy érdemesebb lett volna lenyelni a békát a jövőre való tekintettel.

2018. márc. 29. 12:54
 15/42 anonim ***** válasza:
51%
Tulreagaltad te is, de amugy teljesen igazat adok neked! Csak tudjatok leulni megbeszelni a dolgokat. Miert adok igazat? Azert mert nem véleményt mondott el anyos, mert azt mar az elejen elmondta. Hanem kokemenyen osztotta tovabb es nem tudott leallni. Tipikusan ti vagytok a gyerekek, neki meg automatikusan joga van beleszolni mindenbe-ezt gondolja. Lényegtelen hogy egyébként igaza van e vagy sem. Most csak visszakapta amit ő csinált, meglepodott es abba is hagyta. Most kell szepen leulni es tisztazni a helyzetet. Köszönöd szépen, megerted az allaspontjat, elfogadod h igaza is van egyreszt, DE nem kell millioszor elmondani, eleg max egyszer, de felnőtt vagy es azt csinalsz amit akarsz!
2018. márc. 29. 13:02
 16/42 anonim ***** válasza:
56%
Nem, nem vagy normális. Én se akarnálak látni a családban. Bunkó, tiszteletlen és síkhülye is.
2018. márc. 29. 13:23
 17/42 anonim ***** válasza:
35%
Anyuka megmutatta az igazi arcát. Na, most már tudod ennyire kedvel. Ez eddig csak álca volt. Felnőtt emberek vagytok, szerintem akkor dohányoztok vagy nem dohányoztok amikor akartok. Ennyire beleszólni más életébe nem lehet. Ezt úgy mondom hogy soha nem dohányoztam. Esetleg meg említhette volna hogy jaj ne dohányozzatok. De ez az osztás ez nem oké. Anyós vagy nem anyós ennyire nem kellene beleokoskodni más életébe.
2018. márc. 29. 13:28
 18/42 anonim ***** válasza:
65%

Ugyan minek játszotta volna anyuka a jópofit? Kezdettől fogva utálhatná a kérdezőt aztán annyi. Ehelyett egyszer megjegyzést tett arra, hogy beesik bagótól bűzölögve és rombolja az egészségét. Igen, lehet, nem kell beleszólni a másik dolgaiba, de egyesek itt úgy csinálnak, mintha az anyós folyamatosan csesztetné a kérdezőt. Az ő válasza meg undorító, a cukorbetegségről, pláne a gyenge látásról mégis ki az, aki tehet? Ellenben a dohányzásról igen. Az álszentségről meg ne is beszéljünk, itt teszi az agyát, hogy ő milyen rohadt egészségesen él, sportol stb, aztán meg ott szívja azt a koporsószöget.

Egyébként az is egy szép gesztus, ha nemdohányzó családba nem füstösen mész látogatóba.

2018. márc. 29. 13:36
 19/42 A kérdező kommentje:

Ja, hogy én vagyok a bunkó, érdekes... Soha senkinek nem jutna eszembe beszólni egyéni döntése miatt. Nem is érdekelt egy darabig, csak nem hagyta abba a sértegetést.

Azért mert buliban néha rágyújtunk, még nem leszünk dohányosok, ugyanúgy, ahogy aki elmegy egy évben kétszer edzeni sem lesz sportoló.

Ha meg azt hiszititek, a sportolók soha nem gyújtanak rá, van egy rossz hírem. :D Az edzőim is sokszor rágyújtanak.

2018. márc. 29. 13:46
 20/42 anonim ***** válasza:
82%

Hát, ugye mindenkinek van valami baja, hormonzavarok, allergia, asztma, migrén, cukorbetegség, kövérség, gyenge látás, rossz fogak... - én miután így kioktattál olyanról, amiről NEM tehet senki kiözöltm volna, hogy felállhatsz és mehetsz, ahová akarsz.

Hülye kis liba vagy, a hormonzavarról, allergiáról, stb. NEM az ember tehet, te ostoba!

2018. márc. 29. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!