Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális ha a párom állandóan...

Normális ha a párom állandóan segít a szüleinek még ha nincs miből akkor is? A többit lent.

Figyelt kérdés
Őszinte leszek. Elég gyatra az anyagi helyzetünk hiába dolgozunk kint immár 2 éve mind a ketten a párommal. De állandóan kérik a pénzt tőlünk. Ha nem is célzottan, de körül írva és mindig oda lyukadunk ki hogy adunk. Ez viszont az utóbbi időben megváltozott. Meg pedig azért mert én szóvá tettem a páromnak hogy ez már túl sok amit csak így puszira oda ad a szüleinek. Nincs ezzel semmi gond ha nem lennénk egy esküvő és egy ház felújítás kellős közepén. Plusz egy autó hitel a nyakunkon. Nyilván nem keresünk úgy hogy ezt mindet finanszírozni tudnánk hitel nélkül... Nem kevés hitel nélkül. Vissza terve. Annyiban változott meg ez az egész hogy mostmar a párom nem szól ha a szüleinek pénzben segít. Nagyon nemtudom mitcsinaljak nem kis tetelekrol van szó. Azt meg hozzá teszem h a keresztfiunknak én mondtam h küldjünk haza pénzt minden hónapban egy bizonyos összeget. A párom keresztfia. Tehát ezzel nem lenne semmi baj.. Hanem 80-100ezres tetelekrol lenne szó. Szóltam már neki és erre az ő válasza az volt hogy nem mondhatom meg neki soha h ő mikor segít a szüleinek....ez mellett megszoritasokban vagyunk..... Nélkülözni kell így is h a számlákra mindenre jusson... A naszutrol is le mondtunk... Segítsetek kérlek!!!!!! Házasság előtt állok.... Ez mellett már volt velem bunkó nagyon sokszor... Utána olvastam a lelki terror 7 tunetenek... Ebből 3 igaz rá... Kérlek titeket!!! :'( nagyon szépen köszönöm ha valaki mondd valamit erre... Mert nemtudom mitcsinaljak. Majdnem 3 éve vagyunk együtt...

2018. febr. 15. 20:51
 81/97 anonim ***** válasza:
70%
gyatra anyagi helyzetben nem esküvőre, felújításra és autóra költök... ha erre futja, az minden, de nem gyatra.
2018. febr. 16. 20:50
 82/97 anonim ***** válasza:
97%
Nem a kérdező költött itt luxusra,mivel ő még a saját fizetéséhez se fér hozzá..
2018. febr. 16. 20:55
 83/97 anonim ***** válasza:
91%
bankban leszeded a pénzed felét a számláról és keresel egy ügyvédet!
2018. febr. 16. 21:12
 84/97 anonim ***** válasza:
100%
Élsz még, kérdező? :)
2018. febr. 16. 21:42
 85/97 anonim ***** válasza:
49%
Megpróbáltam komolyan venni a sztorit,de nem tudtam elhinni.Ez egy nagy kamu.
2018. febr. 17. 02:00
 86/97 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is egy cseppet kamuszagú a dolog...

Remelem is, hogy az...

2018. febr. 17. 05:21
 87/97 anonim ***** válasza:
72%
csak itt hagyom ezt a választ, hogy meglegyen a kérdés :D
2018. febr. 17. 05:50
 88/97 anonim ***** válasza:
38%
Az hát.
2018. febr. 17. 07:06
 89/97 Alexa890610 ***** válasza:
39%

Nem azért, de ez akkora kamuuuu.

Kérdező keres havi 600 eurót, párja 700-al többet, tehát 1300-at.

Ebből 1100 az albérlet.

Tehát marad 800 euró, ami átszámítva kb 240 ezer forint és a párja ebből küld haza havi többszázezret. :D:D:D

JÓ VICC!!!

2018. febr. 17. 08:59
 90/97 anonim válasza:
100%
Mi történt azóta?
2018. febr. 17. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!