Normális ha a párom állandóan segít a szüleinek még ha nincs miből akkor is? A többit lent.
Nem olvastam el a kommenteket.
Én egy jó tanácsot tudok adni, kérlek fogadd meg.
Most csomagoljál össze és vissza se nézz. Itt már nincs helye kompromisszumnak. Menjél ha jót akarsz magadnak.
Kedves kérdező, én tényleg sajnállak, mert látszik, hogy jóhiszemű vagy.
A társkártya számomra azt jelenti, hogy van egy közös bankszámla, amihet kap a párom is egy kártyát, pin kóddal együtt. Ha nem így van, akkor felesleges a társkártya, egy embernek elég a főkártya?
Ha a számla a neveden van, bemész a bankba, és leveszed a pénzt. Vagy kérsz egy új kártyát. Vagy kérsz új pin kódot a kártyához.
Ha ez így nem működik, akkor valami nem tiszta azzal, hogy a neveden van. Lehet, mégsincs a neveden? Meg kellene nézni a szerződést. Vagy bemenni a bankba, és megkérdezni, mit tudsz tenni.
Vegyél már le egy olyan kártyáról pénzt aminek a kódját sem tudod. Ha sikerült szólj. - bemész a bankba, viszed a tartózkodásit, személyit, megmondod, hogy a társtulaj vagy, de nem tudod a kódot, mert nem mondták meg, esetleg elfelejtetted (kegyes hazugság) és jöttél x euróért.
Ennyi :) Értem, hogy naiv kislány vagy - bocsánat, ez a helyzet -, de ha eddig nem tetted most nekiállhatsz tájékoozódni. Olvass, ha valami nem világos, akkor küld át, lefordítom, de ne nyugodj bele.
Az meg azért piszok merész, hogy úgy mentél ki egy idegen rszágba, hogy a nyelvet sem tudod, és emiatt kiszolgáltattad magad a párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!