Normális ha a párom állandóan segít a szüleinek még ha nincs miből akkor is? A többit lent.
Gondolkozz el a kapcsolaton
Amúgy esküvő ingyenes, lagzi nem kötelező, autó sem, ha nincs rá pénz
Én nagyon szorítok, hogy a pasi nevén legyen a hitel! Hagyd ott, de okosan, óvatosan csináld! Szerintem ne szólj neki előre, ne jelentsd be neki, hogy még véletlenül se tudjon intézkedni és keresztbe tenni neked (simán kinézem belőle).
A fizetésedet kérd kp-ban vagy egy másik, külön számlára, hogy a következő ne a közösre menjen!
Menj be a bankba és kérdezd meg a hitel pontos előzményeit (kinek a nevén van stb.)
Ha a mostani számla közös, márpedig nekem úgy tűnik, hogy az, azt is kérd a bankban, hogy adják oda a te részedet. Ezt tényleg az utolsó napokban kéne megtenni.
A pénzt tényleg REJTSD EL, nehogy elvegye tőled!
Aztán remélhetőleg ez a féreg jól megszívja nélküled, fizetheti a hitelt, meg a lakást egyedül. Kitartást és írh, hogy mi van!
Szia!
Ez így hatalmas szívás...
1. Menj be a bankba, mondd el mi a helyzet és kérdezd meg, hogy neked így a hitellel milyen kötelezettségeid vannak! (Nekem is közös számlám van a párommal, de a hitel az az ő nevén van).
2. Nézd meg, hogy mikor tudsz felmondani a munkahelyeden és hogy elfogadják-e, ha azonnali hatállyal megszünteted a munkaviszonyt!
3. Vagy csinálj egy külön számlát egy másik banknál vagy dugd el jól a pénzed, mert kinézem ebből a féregből, hogy kisemmiz teljesen és nem fogsz tudni hazamenni sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!