Ti hogy jöttök ki anyósotokkal?
ilyenkor jövök rá hogy ha összeházasodunk a párommal, megnyerem vele a világ legjobb anyósát is.
Tündéri nő, pedig a családi helyzetük alapján tipikus házisárkány lehetne, elvált, egyedül neveli a cukorbeteg egyetlen fiát, azt várná az ember hogy a friss levegőre se meri kiengedni. Ehelyett úgy fogja fel, hogy ő a legjobbat akarja a fiának, de lassan a kisfia felnő, és most itt egy másik nő aki szintén a legjobbat akarja neki, úgyhogy inkább szövetkezzünk.
Remekül tudjuk az embereket közösen utálni, beszélgetünk egyetemről (most csinálja a másoddiplomáját, én meg az elsőt), főzésről, én háztartási tippeket kérek ő meg öltözködésit, közösen szervezzük a párom szülinapi ajándékát, és akár a párom nékül is leülünk egy csésze kávéra. Közben meg tiszteletben tartja hogy nekünk is kell idő kettesben, nem lóg rajtunk, nem zaklat feleslegesen, és nem akarja kisajátítani a páromat.
Felnevelte a páromat olyannak amilyen, hihetetlenül tisztelem mint anyát és embert, és személyesen is kedvelem, ő pedig ezt nagyon könnyűvé teszi nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!