Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Többnyire miért a nők vannak...

Többnyire miért a nők vannak rosszban a párjuk szüleivel?

Figyelt kérdés
Vagy szimplán nem kedvelik. Tudom a férfiaknál is előfordul, de a körülöttem lévőknél inkább az anyós/após-meny kapcsolat az ahol valaki nem szívleli a másikat, vagy egyiránt egyikőjük sem bírja. Például barátnőméknél most jön a baba, az anyósa szinte végig szidja, barátnőm ahogy teheti nem is találkozik vele,de nem tiltja el tőle a gyereket, de sokat nem is láthatja (főleg mikor ő is jelen van.)

2017. nov. 15. 07:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagyok rosszba velük mert utálom őket mint a szrt.

Hosszú hogy miért..

2017. nov. 22. 10:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az is belejátszik, hogy társadalmilag elfogadottabb, ha a nő költözik a párja szüleihez, mint ha a férfi. Így aztán több nő lakik anyóssal, mint férfi.
2017. dec. 8. 18:13
 23/23 anonim ***** válasza:

Nálunk abszolút nincs így. Anyám eddig minden páromat kitűnő örömmel fogadta. Ha össze is kaptunk valamin többnyire mindig a párom pártját fogta. Akkor is, ha a párom volt a hunyó.

Ennek mindig is örültem valahol. Hasonlóképp volt nálam is, mindig jó anyós jelöltjeim voltak. Jól kijöttem az aktuális párom szüleivel.

Egyszer volt egy nagyobb konfliktus, akkor kerek perc megmondtam az anyós jelöltnek, vegyen visszább magából.

Értett a szép szóból, utána remek lett vele is a kapcsolatom.

2018. jan. 5. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!