Hogy viselkednétek ha így reagálna valaki arra hogy gyereketek lesz?
30as házaspár vagyunk,stabil háttérrel, épp ideális lett a gyermekvállás,össze is jött,mint a nagy könyvben (fél év járás után összeköltözés,rá 4 évre házasság,saját ház,2.évfordulón baba a pocakban)
Letelt az első trimeszter,beavattuk a családot.Egy kivétellel mindenki örült.
Anyós első reakciója annyi volt,korai még,ugye nem tartjuk meg,gondoljuk csak át...
Nem szeret,ezen túltettem rég magam,de a fia gyereke is,hogy mondhat ilyet.Eljöttünk egyből,hormonok ide vagy oda nem akarom többet látni,hogy mondhat ilyet egy ártatlan kis lényre.
(nem első unoka,nem az a baja,hanem hogy elbettem a kisfiát akire úgy gondolt örökké vele fog élni)
Amilyen csípős tudok lenni, a -gondoljátok át- szövegnél lehet kibukott volna hogy : mama, már elég jól öregszik, nem akar még kipurcanni? gondolja át...
ilyet mondani, hogy ezzel megölné a benned növekvő életet...
nekünk 3. baba lesz, azt hittem, majd mindenki csak bólogat rá, nem számítottam ujjongásra, mégis azt kaptam, örült mindenki :) felnevelni úgyis a szülő dolga, miért nem tudnak örülni egyes családtagok? mintha az ő gondja lenne aztán...
Letehetne róla, hogy a jövőben BÁRMIKOR is mennék hozzá vagy ő jöhetne hozzánk.
Természetesen az unokát is max. családi eseményeken láthatná.
Mindenki azt tanácsolja, hogy ne láthassa az öregasszony az unokáját. Én is.
Te is így gondolod?
Anyám már anyának se az igazi,évek óta nem is láttam.
Reméltem hogy legalább egy nagymamája lesz a picinek,engem nem kell szeressen,de a fia gyereke is lesz 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!