Anyósom megbántódott, most mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Helyzet a következő: férjemnek nemrég volt a szülinapja, amire úgy gondoltam, csinálnék valami finom tortát. A sütisütéssel mindig is bajban voltam (nálunk én főzök/sütök kaját, férjem meg sütit :)), ezért anyósomtól kértem egy-két faék sütireceptet, ami szülinapi tortává avanzsálható. Szívesen segített, meg is dumáltuk, megcsináltam, férjem imádta, pipa. A gondom az, hogy később átmentünk anyósomékhoz szintén szülinapozni, amikoris anyós érezhetően távolságtartó, “hideg” volt velem. Kérdezem mi a baj, semmi... ok. Lassan 10 éve ismerem, tudom, mikor kamuzik. Végül apósomból kihúztam, hogy hát anyuka nem csinálhatott szülinapi tortát a fiának, mert én akartam. Köpni-nyelni nem tudtam, egyrészt nem hiszem, hogy a kettő kizárja egymást (sőt, azon sem problémáznék, ha anyósé finomabb, hát ezer éve sütöget könyörgöm...), másrészt nekem erről egy szót sem szólt, hogy ilyen aggályai lennének. És most tiszta szomorú, hogy “nem csinálhatott” tortát a fiának... már csak azért sem értem a szitut, mert köztünk soha nem volt ilyen “versengés” a férjem “kegyeiért”, nem értem, hogy ez most honnan jött. Már arra is gondoltam, hogy talán öregszik...? Nem tudom. Szal a lényeg, hogy most nem igazán tudom, mit kezdjek a helyzettel, ez konkrétan ma délutáni sztori. Tudom, hogy másoknak sokkal nagyobb bajuk van az anyósukkal, szal ez nem egy világ problémája, de tényleg sikerült akaratomon kívül megbántanom, és nem tudom, h most mit tegyek... beszélnem csak okosan szabad vele erről, mert ha megtudja, h apósom elkotyogta a baját, akkor duplán megbántódik majd. Már arra is gondoltam, h csinálok egy mini-szülinapi bulit a férjemnek, és megkérem, h csináljon oda egy tortát... vagy ez nagyon erőltetett? Mit gondoltok?2017. nov. 10. 21:01
11/12 anonim válasza:
Az én anyósom el se jött a fia szülinapjàra mert anyumék cukràszdàból hoztak neki tortàt. Én nem csinàltam semmit,majd megbékél
12/12 anonim válasza:
Én nem értem az ilyet ezen mit kell megbàntódni .Elvégre a fia miért ne csinàlhatott volna tortàt!?Itt mondjuk arra tudok gondolnihogy az anyósod nem feltétlenül rád haragudott meg az is lehet hogy a férjed mondta neki hogy ne csinaljon tortàt nem kell és azt hiszi hogy te hangoltad a fiát ellene.Igy mondjuk érthető a szitu de mindenképp puhatolozz mert az el3g furcsa hogy csak ennyi baja van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!