Anyós gond, vélemény?
Anyósommal szerintem komoly gondok vannak. Most azt hagyjuk, hogy amióta megismertem nem kedvelem, de szerintem itt komolyabb gondok vannak. Csak röviden leírom párat:
- a pénzzel szörnyen bánik, halmozza az adósságait, ha a férjem segíteni akar megoldani, akkor pedig hazudozik. Legutóbb pl meglepődött hogy hány kölcsöne van, mert nem emlékezett hogy felvette.
- mindent elfelejt, elhagy. Nagyon durván feledékeny. Bejön hozzánk, leveszi ékszereit, kiteszi telefonját kulcsát, majd itthagyja. Legutóbb a lakáskulcsa a mosógépen volt, az ékszerei a szekrényünkben (wtf?). Rendszeresen elhagyja a mobilját, pénztárcáját.
- nem érti az íratlan szabályokat. Bárhova bemegy, ahol nyitva az ajtó, kapu. Nem lehet neki megmagyarázni, hogy az hogy nincs kulcsra zárva nem azt jelenti hogy bemehet.
- nem érti a viccelődést. Így vett a minap a barátnőjének egy kiskutyát, mert nem értette a poént, most meg nem érti miért nem kell neki.
- furcsa a járása, lábujjhegyen jár, az egész teste előre dől.
- igénytelen. Nem magára, a környezetére. Egy bútorozatlan lakásban lakik 20 éve, ami tönkremegy, az úgy is marad.
Jól gondolom hogy ebből a néhány dologból amit leírtam, hogy valami nem kerek nála? Pedig ez csak egy-két dolog, napestig tudnám sorolni a furcsaságait. Nem tudja mit miért tesz, nem tudja megmagyarázni, miért dugja el a szekrényünkben a táskáját, stb stb. Tényleg nem kedvelem, főleg amióta megszületett a kisfiúnk, de az egy másik történet, viszont aggódom a mi családunk miatt. Szerintetek jogosan?
Szerintem valami nálad nem kerek.
A pénzzel szörnyen bánik. Kit érdekel, nem a te pénzedet költi.
Elhagyja a mobilját? És? A te dolgod? Szerintem nem.
Nem érti a viccelődést? Szerintem pereld be.
Furcsa a járása? És?
Nagyon kötekedő ember lehetsz. Foglalkozz a saját dolgaiddal inkább!
Lehet.
"furcsa a járása, lábujjhegyen jár"
Diagnózis á lá gyakori kérdések:
Anyósod kanász.
Mert ahogy a nóta is mondja:
"megismerni a kanászt, cifra járásáááról"
ne vegyetek neki új telefont, meg ne adjatok pénzt.
dolgozik...akkor miért ti vennétek neki???
Próbáljatok beszélni a háziorvosával, hogy mit tegyetek?
Nem vagyok szakember, de Alzheimer-kórra vagy demenciára
gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!