Az anyósom az őrületbe kerget az okoskodásával. Mit tegyek, hogy leállítsam?
Hát ez beteg...
Én tuti megmondanám a magamét. Semmi köze hozzá,milyen orvost választasz.. A Férjednek meg mond meg,hogy ez a te döntésed,ki a nőgyógyászod.. majd ha ők szülik meg,ők viselik azt a fájdalmat,és ők lesznek fennt évekig azmiatt,hogy sír a gyerek,akkor beleszólhatnak.
Ez a dolog,hogy függtök tőle nem valami jó szerintem se. Bár nem tudom,hogy egy terhes nőt kirakhat-e... Ultrahangra is elmentek,de neki nem kell tudnia,ha nem tudja,nem is tud veletek menni ,nem?Én azt szoktam mondani az ilyen férfiakra egyébként,hogy mehet az anyukájához lakni,enni,stb,ha ennyire fogja a szoknyáját.. :D
Persze lehet anyósod csak ujra akarja élni,milyen egy gyerek.. De ez nem normális akkor se. De ez hosszútávon,a gyerek születése után se fog elmúlani,ha most ilyen.. Majd mindenbe beleszól,hogy öltöztesd,hogy altasd stb.. és jönnek a problémák..
Én mondanám,hogy ha nem javul a helyzet,férjed nem hajlandó semmit tenni,költözz az egyik szülődhöz esetleg..:) Aztán ha meggondolja magát,és akar javítani,beszél az anyjával,akkor ti is megbeszélitek.
Hogy lehettél ilyen sötét, hogy anyós pajtáshoz költöztél és azt hitted majd simán fog így minden menni?
Anyós azért ilyen, mert gondolom nem úgy tervezte nyugdíjas éveit, hogy a menye hozzájuk költözik és potyogtatja a gyereket. Amíg nála laksz, addig te kvázi megtűrt személy vagy, a születendő unoka miatt.
De ebből biztos válás lesz, mert anyós majd jól belekavar az életetekbe és a papucs pasid, meg amilyen gyáva nyuszi visszabújik anyuci szoknyája alá. Kiállni soha nem fog érted egy ilyen pöts pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!