Az anyósom az őrületbe kerget az okoskodásával. Mit tegyek, hogy leállítsam?
Szóval együtt laktok....ez akkor lesz igazán jó amikor megszületik a baba!!!!
Nem vagy valami jó helyzetbe anyós nyakán..párod tudja milyen az anyja, szerintem egy másodpercig nem agyal semmin,az egyik fülén be a másikon ki és békesség van.
Az én férjem is ilyen....viszont én meg egy pillanatig nem tudom vissza fogni magam.Mondjuk nem költöztem volna össze anyóssal az is bizti
Kedves Kérdező!
Jó nagy kakában vagy...
Ne várd, hogy bárki is innen szavakat adjon a szádba, mert a történetet, a helyzetet, sőt anyós pajtást is csak a Te szemszögedből ismerjük.
Az egyetlen használható tanács, hogy mielőbb próbáljatok meg függetlenedni. Akkor már más pozícióból tárgyalhatsz anyukával, és nyugodtan lehetsz bátrabb. :D
32/F
Hát sajnos, míg anyósod lakásában éltek, és ráadásul egyben ő a főnököd is, addig nem nagyon tehetsz semmit.
Csak abban az esetben mondd meg neki, mi a gondod vele, ha nélküle is meg tudtok élni majd adott esetben!
A feladat adott: függetlenedni kell lassan a mamától, mert így a házasságotok is rá fog menni erre. Képzeld el, mi lesz, ha megszületik az unoka! Sokkal rosszabb lesz, elárulom. Akkor fog csak igazán mindenbe beledumálni.
Kezdjetek el azon dolgozni, hogyan tudnátok máshova költözni és nélküle megélni.
Rühellem az ilyen kérdéseket ahol a nyomorult lelkű kérdező kiír egy provokatív szemetet aztán ahogy csöpögteti az infókat szépen kisül, hogy rohadtul nem úgy álla dolog ahogy azt a nagy drámában előadta.
Te meg, ha már odaköltöztél anyósod házába és még a nyakára is pottyantasz egy gyereket úgy hogy közben kilóg a se gg ed a gatyádból akkor mocskosul tartsd a szád és örülj, hogy nem hajít ki, mint a macskát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!