Anyòs utál, mert félig vagyok csak magyar és a szemében én külföldi vagyok. Mit tehetek?
Mennyi rasszista ember van itt, hihetetlen.
Anyóst én sem hívnám meg szüleimhez, ha nem kedvelne, vagy kifejezetten utálna. Szegényke nagyon el van tévedve. Ne foglalkozz vele, ne tartsd vele a kapcsolatot. Nem attól lesz elfogadóbb, hogy nyaraltatod és mindent megteszel neki (kedveskedsz). Ilyen a természete, ezen már semmivel nem tudsz változtatni.
15.18.
A mai világban a rasszista az, akinek még VAN rassza. Semmi sértő nincs benne, hiába próbálod úgy használni. Definíció szerint sem az.
A kérdezőnek javaslom a "gyűlöl" szó értelmének való utánanézést. Biztos, hogy arra gondolt, "gyűlöli" az anyósa?
A többi hozzászólónak ajánlom a kérdező saját szavait, gondolkodásra: "félig vagyok magyar" - "nem vagyok magyar" - "külföldit vegyen feleségül".
Az iskolában mit tehettél a cikizés ellen? Most is ugyanazt teheted, kb. semmit se.
Te éled az életedet úgy ahogy eddig is és próbálsz nyitott, kedves lenni feléjük amikor feltétlenül kell találkozzatok aztán az, hogy ők mit csinálnak az már az ő bajuk.
Nagyon erre a témára kár ráfeküdni, mert csak fölösleges konfliktust fog szülni közted és a férjed között, aminek még akkor se lehet jó vége ha kiáll melletted, mert majd x év múlva ha anyósod dögrováson lesz bánni fogja, hogy a feleségét választotta az anyja helyett.
Kedves Kérdező! HA félig magyar vagy, akkor gyakorlatilag magyar vagy, az Alaptörvény és a magyar állampolgárságról szóló törvény értelmében is, amik hatályosak.
Másrészt a magyar nyelvtudásod, elég jó a helyesírásod is.
Anyósod részéről az csak egy kifogás, hogy félig nem vagy magyar.
Ha mindkét szülőd magyar lenne, akkor se szeretne jobban. Rengeteg anyós van, aki nem bírja elfogadni, hogy a fia felnőtt és már nem egy kisbaba.
Nem biztos, hogy érdemes forszírozni ezt a kapcsolattartást az anyósoddal, én nem tenném, nem látogatnám és nem hívnám meg. Nem kedvel + iskolázatlan, gyakorlatilag ő egy nulla a te szempontodból.
A párod menjen, ha akar, neki az anyja, de te ne menj olyankor vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!