Anyòs utál, mert félig vagyok csak magyar és a szemében én külföldi vagyok. Mit tehetek?
Szia! Azt kell eldöntened, hogy akarsz-e a hozzáállásán változtatni.
Ha igen, akkor nyiss felé, próbálj a kedvében járni. Talán, ha megismer, változik a véleménye.
Ha nem, akkor tegyél rá magasról, hogy mit mond és minél kevesebbszer találkozzatok vele. Mivel a férjedet nem érdekli a dolog, így ennek utóbbit javaslom.
A férjednek igaza van.
Anyósodnak nem lehetnek elvárásai avval kapcsolatban, kit vegyen el a fia. Nem az ő döntése.
Sok nőt utál az anyósa, igazából mindegy, mi az oka. A lényeg az, hogy tanuld meg kezelni, letojni, és élni tovább az életed.
"Nem értem miért kell rosszul éreznem magam, mert az elemi iskolát végzett anyósom nem áll velem szóba és a hátam mögött kibeszél a lányának."
Én sem értem.
A férjeddel akarsz együtt lenni, élni, családot alapítani, s nem annak az anyjával. Tehát férjednek maximálisan igaza van, miszerint ha az anyja nem szeret téged, az egyedül az ő baja.
Könnyű mondani, hogy ne foglalkozz vele, ha téged ócsárol, lenéz, s utál, de az mondom neked, hogy jelenleg a legfontosabb, hogy a férjed melletted áll.
Ha a külső jegyeid is árulkodóak, akkor jogos az utálata, ne is haragudj.
Ki akar keverék unokát? Kit érdekel a végzettséged, persze, hogy kivételeztek veled, hiszen látható kisebbség vagy.
jujujujujujj
10-12-féle teljesen különböző rassz mászkál ebben az országban... és mind szentül megvan győződve a saját "magyarságáról".
Hát megmozgatnánk kicsit anyósékat is, fix, hogy nem jönnének jól ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!