Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyòs utál, mert félig...

Anyòs utál, mert félig vagyok csak magyar és a szemében én külföldi vagyok. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Anyósom gyűlöl, mert nem vagyok magyar. Elvárása volt, hogy a fia magyar lányt vegyen feleségül és ne egy külföldit. Vegyes házasságban születtem, külföldi a vezetéknevem és a külső jellemzőim is árulkodoak. Az iskolában is cikiztek már ezért. Nem értem miért kell rosszul éreznem magam, mert az elemi iskolát végzett anyósom nem áll velem szóba és a hátam mögött kibeszél a lányának ( ő éppen csak kedvel). A férjem azon az állásponton van, hogy ha nem kedvel az anyja akkor az ő személyes problémája ez.
2017. okt. 4. 17:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
11%

19.46

10-12 féle rassz? Már hogy értve?

2017. okt. 4. 20:22
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

9-es! Azért ez kemény megfogalmazás, nem gondolod? Mert te évszázadokra visszamenően magyar vagy?

A téma engem nem érint, de soha nem ítéltem el embereket, főleg ismeretlenül. Szánalmas.

Kérdező! Ne foglalkozz anyóssal, ha a férjed szeret, melletted áll mindenben, akkor gond egy szál se. :)

2017. okt. 4. 20:30
 13/27 anonim ***** válasza:
18%

20.30.

Ha valaki jártam a családfa kutatásban, az tudja, hogy Mo-on szinte elenyészó azoknak az embereknek az aránya, akiken látható a más fajtájuk.

Magyar, tót, szerb, sváb, stb, az mind egy tőről fakad. Nem hiszem, hogy az anyósnak baja lenne vele.

De én sem venném szívesen, ha olyan gyerekem lenne, aki önként beáll a Kalergi terv megvalósításába.

2017. okt. 4. 20:40
 14/27 anonim ***** válasza:
89%

20.30 vagyok.

20.40! Ez a te véleményed, az enyém meg az, amit leírtam. Nem pontoztalak semerre, csak mondom, nehogy azt gondold.

A férjem és ezáltal a két lányom sváb származású. Az én családom magyar. (Apám végigkutatta, de nem is ez a lényeg.)

A kérdező szempontjából nem értelek. Tudod, hogy mennyi olyan házaspár van, akik örülnek és szeretik a gyerekük választottját annak ellenére, hogy nem éppen olyan színű a bőre, vagy esetleg ferde vágású a szeme? Ha ismernél ilyen családokat, akkor valószínűleg megváltozna a véleményed. Messze álljon tőlem, hogy befolyásolni akarjalak. Csak tudod, ez egyfajta szemlélet, amiből nem engedsz.

A kérdezőt az iskolában is érték atrocitások származása miatt. Nem kéne most még nektek is belerúgni mégegyet.

2017. okt. 4. 21:17
 15/27 anonim ***** válasza:
6%

21.17

Épphogy valószínűleg több vegyes családdal találkoztam, mint a többség. Pont azért mondom, hogy nagy kiszúrás a gyerekekkel a vegyes család. Még a vegyes vallású is, nemhogy a vegyes rasszú.

Felnőtten minden ilyen gyerek rájön, hogy nem tartozik se ide, se oda. Pedig azt hazudták neki, amíg felnőtt, hogy ide is, oda is tartozik.

2017. okt. 4. 21:44
 16/27 anonim ***** válasza:
93%
16, csakis a magadfajták meg a kérdező anyósához hasonlók miatt érezheti kiszúrásnak bárki a vegyes származást. A problémát, amit felvetettél, lényegében te magad tartod fent.
2017. okt. 5. 01:58
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Anyosod szegenysegi bizonyitvanya. Orulok h a ferjed kiall melletted es nem tudja manipulalni az anyja.

Privatban elmondanad milyen nemzetisegu az apukad? :)

2017. okt. 5. 07:58
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Van erre egy nagyon mondás: "Nekem semmi közöm ahhoz, hogy mások mit gondolnak rólam. Az az ő dolguk." Tartsd ehhez magad. :)
2017. okt. 5. 10:09
 19/27 A kérdező kommentje:
Ciprusi az apukám, évek óta kinn is él. Mi sokszor megyünk látogatóba, anyós egy jobb pillanatában felvetette hogy meghívhatnánk nyaralni Ciprusra hozzánk. Repülőjegyet fizeti ő. Utál, de menne ingyen nyaralni. Férjem pedig kérte hogy engedjem oda, mert nem látta még a tengert. De ez nem megy igy. Kerülöm a találkozást vele, mert sok kellemetlen percet tud okozni.
2017. okt. 5. 10:38
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetsz semmit. Engem is utált az anyósom, pedig magyar vagyok (a mai napig utáljuk egymást). A férjed szeret, kiáll melletted és csak ez számít. Nem szerethet mindenki.
2017. okt. 5. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!