Anyòs utál, mert félig vagyok csak magyar és a szemében én külföldi vagyok. Mit tehetek?
19.46
10-12 féle rassz? Már hogy értve?
9-es! Azért ez kemény megfogalmazás, nem gondolod? Mert te évszázadokra visszamenően magyar vagy?
A téma engem nem érint, de soha nem ítéltem el embereket, főleg ismeretlenül. Szánalmas.
Kérdező! Ne foglalkozz anyóssal, ha a férjed szeret, melletted áll mindenben, akkor gond egy szál se. :)
20.30.
Ha valaki jártam a családfa kutatásban, az tudja, hogy Mo-on szinte elenyészó azoknak az embereknek az aránya, akiken látható a más fajtájuk.
Magyar, tót, szerb, sváb, stb, az mind egy tőről fakad. Nem hiszem, hogy az anyósnak baja lenne vele.
De én sem venném szívesen, ha olyan gyerekem lenne, aki önként beáll a Kalergi terv megvalósításába.
20.30 vagyok.
20.40! Ez a te véleményed, az enyém meg az, amit leírtam. Nem pontoztalak semerre, csak mondom, nehogy azt gondold.
A férjem és ezáltal a két lányom sváb származású. Az én családom magyar. (Apám végigkutatta, de nem is ez a lényeg.)
A kérdező szempontjából nem értelek. Tudod, hogy mennyi olyan házaspár van, akik örülnek és szeretik a gyerekük választottját annak ellenére, hogy nem éppen olyan színű a bőre, vagy esetleg ferde vágású a szeme? Ha ismernél ilyen családokat, akkor valószínűleg megváltozna a véleményed. Messze álljon tőlem, hogy befolyásolni akarjalak. Csak tudod, ez egyfajta szemlélet, amiből nem engedsz.
A kérdezőt az iskolában is érték atrocitások származása miatt. Nem kéne most még nektek is belerúgni mégegyet.
21.17
Épphogy valószínűleg több vegyes családdal találkoztam, mint a többség. Pont azért mondom, hogy nagy kiszúrás a gyerekekkel a vegyes család. Még a vegyes vallású is, nemhogy a vegyes rasszú.
Felnőtten minden ilyen gyerek rájön, hogy nem tartozik se ide, se oda. Pedig azt hazudták neki, amíg felnőtt, hogy ide is, oda is tartozik.
Anyosod szegenysegi bizonyitvanya. Orulok h a ferjed kiall melletted es nem tudja manipulalni az anyja.
Privatban elmondanad milyen nemzetisegu az apukad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!