Anyós probléma. Ki, hogy reagálná le?
Sziasztok! Lehet én tulloztam el a dolgokat és lehet tényleg én látom rossz szemszögből.. Én szúrtam el? Össze jöttünk párommal az anyukájának x idővel be mutatott. Halál jól el voltunk. Szerettem és én úgy éreztem ő is. Mindíg minden körülmênyek közt mellettem ált. Páromnak volt egy ügye mikor meg ismertem.. Terhes lettem.. Nem akartam el vetetni,mert nem akartam ,,gyílkos,,lenni. Meg tartottam(tuk) Tökre örült mindenki Anyós folyton csinálta az egészséges ételeket,mindenkinek mondta,hogy nagymama lessz. Had ne mondjam nagyon nagyon jól esett. 3hónapos terhes voltam mikor párom be került.. Onnantól kezdve minden meg változott. Pedig már előttem meg volt párom ügye.. Mindenki tudott mindent szóval ez nem lehetett gond..Hívtam,kérdeztem hogy mint van mikor van otthon,mert át megyek.. Erre meg kérdezte minek. Szemem szám tátva maradt. És mondtam,hogy csak úgy attól,hogy nincs itthon párom hát attól ugyan úgy tarthatjuk a kapcsolatot. Erre ő. Hát persze,gyere nyugodtan. Ez ment kb 4hónapig. Ő nem jött hozzám egyáltalán. Ha dokihoz mentem 2nap múlva hivott hogy na mi újság. Pl mentem dokihoz hívtam,hogy ma megyek vizsgálatra és nagy valószinűséggel kiderül kis lány vagy kis fiú lessze. Mondta majd hiv.. Másnap reggel én hívtam,hogy nem tetszett hívni. Erre semmi reakció. Kérdezi na mi lessz mondtam,hogy kis fiú na ennek úgy hallottam örül... :D de így vissza tekintve tuti nem örült. :( Mostmár ott tartunk,hogy a fiam 3éves és alig látta. Szinte nem keresett minket. El várta,hogy 1hetes babával metrózzak másfél órát. Hát nem mentem. Ő meg nem jött. Erre páromnak azt mondja nem engedem,h lássa a gyereket. Majd párom kibosztotta,hogy ő nem jön mit is vár..
Majd aztán össze akart minket veszíteni,hogy én csúnyán beszéltem vele,meg nem viszem a gyereket. Úszította ellenem. Majd nem sikerült is. Na aztán nagyon el szállt az agyam és fölhívtam! Nagyon nagyon csúnyán beszéltem vele :( :( Mondtam neki,hogy a testvéréhez el tud menni az unokáját le sem sz@rja a testvére fontosabb minden héten,mert ott tud inni maga alkoholista hazug vén banya. Ha meg hal a sírjához nem állok. Amig élek nem is fogja láthatni a gyerekem és szálljon le róllunk örökre. És rá csaptam a telefont. Párom majd hivot..mondtam hivd anyud mert csunyán meg mondtam a magamét.. Erre azt mondta páromnak,hogy még az apukáját is bántottam (párom apukáját,meghallt) Természetesen eszembe sem jutott! Röviden ennyi. Engem bántanak meg a gyereket is és párom ugyan úgy hívja az anyukáját.. Szerintetek? Bocsánat az írás miatt és a mennyiségért. Köszönöm a válaszaitokat! :)
Anyósod kizárólag a fia miatt jópofizott veled. Nem viszed a gyereket? Viszont bármikor eljöhet(ne).
De igazából nem kellett volna korpa közé keveredni. Az ilyen mentalitás nem áll távol a korpáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!