Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma, ha...

Ritsu20 kérdése:

Mi lehet a probléma, ha elindítom a gépet és kiad egy processzorral kapcsolatos infót, majd, h nyomjak y-t, vagy N-t, de a billentyűzetet viszont nem ismeri fel a gép így nem tudok nyomni semmit. Sőt, mint ha az egér se reagálna?

Figyelt kérdés
Próbáltunk mindent, más hardverekkel, táp csere, mert gondoltunk arra, hogy nem kap áramot, kiszedtünk minden hardvert visszaraktuk..viszont a Ramokra is gondoltunk, de azzal is sakkoztunk, kicserélgettük, kivettük és úgy se jó. Szerintem alaplapi probléma lehet de hátha van ötletetek .

2015. jan. 17. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont azt nem írtad le, ami a lényeg: a "processzorral kapcsolatos infót".
2015. jan. 17. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
y helyett z-t, n helyett m-et nyomj.
2015. jan. 17. 22:21
 3/4 A kérdező kommentje:

dualcoreos procim van 2.4-GHz-n futott, a biosba nem lehet húzni, fix beállítása van..viszont a gép üzenete az, hogy 3GHZ felett akarja futtatni, vagy nem? ha nemre megyek akkor felkiátójellel kidobja, h kapcsoljam ki a gépet..ha igenre, akkor az USB portok inicializálásába kezd de ott befagy és nem megy tovább és a BIOS-ba se tudok belépni ..

eljutottam oda, hogy tudok működtetni a billentyűzetet, kicseréltem másikra ami nem USB-s ( valami baja van az USB portokkal is )

2015. jan. 17. 22:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha Proci hiba lenne, akkor egyáltalán nem tudnám elindítani a gépet és "vinnyogna" is gondolom, szóval gondolom Alaplap lehet, nem ?.. Ráadásul van, hogy képet se akar kapni a monitorom ha épp úgy rakom a ramokat..
2015. jan. 17. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!