Nagyon bunkó voltam?
Most komolyan összevesztél az anyóssal a palacsintatésztán? :D
1 Ideges lettél azon hogy érdeklődtek hogy merre jártok.
Az idősebbek ilyenek, aggódósak, ha idegesít ha nem, saját érdekedben szokd meg.
2 Arra szakítotok időt amire akartok, becsüljétek meg az ősöket amíg vannak, hiányozni fognak mikor már nincsenek! (ez személyes keserű tapasztalat)
3 Párodnak biztosan a gyerekkorát idézi az édesanyja főztje, ha te sütöd meg a végén, az csak erősíti a kapcsolatotokat, tedd félre a büszkeségedet, talán tanulsz valamit az öreglánytól! :-)
4 Most nem teljesen mindegy hogy holnapután, vagy holnap vagy ma esztek palacsintát? Ez tényleg életetek lényeges pontja? Ugye milyen bagatell dolog így leírva?
5 Japánokat bizony vérig sértettél volna egy ilyen húzással hogy nem eszel a főztjükből. Tudom Magyarországon vagyunk, de te egy fordított helyzetben hogyan érezted volna magad?
A végére elvetted az anyós kedvét az egésztől, mondhatni tönkrevágtad a találkozást a gyerekével, nektek csinálta a palacsintát, te meg belerondítottál. Apósod menthette a menthetőt.
Döntsd el te hogy bunkó voltál-e! De én a helyedben legközelebb félrehívnám és pár szóban bocsánatot kérnék, ha nem is a többiek előtt, hogy az egód akkorát ne sérüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!