Hogy lehet ezt a helyzetet elfogadni? Mit lehet tenni?
Hát, én nagyon gyorsan felvilágosítanám a férjem, hogy miért is nem normális, hogy az anyósom engem megkerül, ami pedig még bántóbb, hogy a közös gyerekeinket nem szereti és még érezteti is. Megkérdezném tőle, hogy ez normális-e, főleg a gyerekekkel szemben.
- Ha azt mondaná, hogy normális, valszeg válnék, nevelje ő anyóssal az gyereket, az enyéimet meg vinném. Anyóst úgy kiosztanám, és addig is pokollá tenném az életét, ugyanúgy viselkednék vele, ahogy ő. És a gyerekeknek nem hazudnék, mindháromnak elmondanám, hogy mekkora egy kakikeverő.
- Ha hárítaná, hogy hát ő nem tehet semmit az anyja ellen, akkor ukászt adnék neki, hogy vagy összeszedi magát és kiáll a saját gyerekeiért, ha már értem, a feleségéért nem tud, vagy leemelem a kezem a kisfiúról és mondanám neki, hogy akkor mostantól mehet ő a kisfiú szülőijére meg mindenhova, mert én nem, hiszen úgysem tartozom a közös gyerekekkel a családhoz, és válni fogok. Anyóst szintén kiosztanám.
- Ha felnőtt férfiként és családapaként megvédene minket és közölné a grószmuterral, hogy hol a helye, akkor végre nyugodt életünk lesz.
Most a férjed küld ajándékot az exének? Szerintem a problémák itt kezdődnek.miért az apa kapta meg a gyereket?
Nálunk a páromat lelkileg próbálták befolyásolni. Olyanokat mondtak neki, hogy mindig az elsö gyerek a jó, még a kisebbek miatt elhanyagoja a nagyobbat.stb...persze ez nem volt igaz,de nekik az is fájt, ha a gyerekek kaptak egy csomag pelust. Én irigység véltem felfedezni rajtuk. Nálatok nem lehet ilyen probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!