Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet ezt a helyzetet...

Hogy lehet ezt a helyzetet elfogadni? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Anyósommal vannak gondjaim. Férjemmel 3 gyermeket nevelünk. 2 közös, 1 kisfiú pedig a férjem előző kapcsolatából született. Anyósom úgy tesz, mintha nem én lennék a fia felesége, hanem a másik nő. (a kisfiú anyukája) Mindenben támogatja, lányomnak szólítja. A 2 kisebb gyerekkel is érezteti, hogy őket nem szereti annyira. Velem egyfolytában morog, semmi nem jó neki, amit teszek. Ilyen helyzetben mit lehet tenni? Engem ez nagyon bánt. Több, mint 10 éve házasok vagyunk.
2017. aug. 9. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Hát, én nagyon gyorsan felvilágosítanám a férjem, hogy miért is nem normális, hogy az anyósom engem megkerül, ami pedig még bántóbb, hogy a közös gyerekeinket nem szereti és még érezteti is. Megkérdezném tőle, hogy ez normális-e, főleg a gyerekekkel szemben.

- Ha azt mondaná, hogy normális, valszeg válnék, nevelje ő anyóssal az gyereket, az enyéimet meg vinném. Anyóst úgy kiosztanám, és addig is pokollá tenném az életét, ugyanúgy viselkednék vele, ahogy ő. És a gyerekeknek nem hazudnék, mindháromnak elmondanám, hogy mekkora egy kakikeverő.

- Ha hárítaná, hogy hát ő nem tehet semmit az anyja ellen, akkor ukászt adnék neki, hogy vagy összeszedi magát és kiáll a saját gyerekeiért, ha már értem, a feleségéért nem tud, vagy leemelem a kezem a kisfiúról és mondanám neki, hogy akkor mostantól mehet ő a kisfiú szülőijére meg mindenhova, mert én nem, hiszen úgysem tartozom a közös gyerekekkel a családhoz, és válni fogok. Anyóst szintén kiosztanám.

- Ha felnőtt férfiként és családapaként megvédene minket és közölné a grószmuterral, hogy hol a helye, akkor végre nyugodt életünk lesz.

2017. aug. 10. 14:14
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
A ket kisebb gyerek hany eves? Nem fogsz tudni ezzel mit kezdeni, egy ilyen embert mint az anyosod nem igazan lehet megvaltoztatni. Viszont erts egyet az anyossal ;) Vagyis mondj neki olyanokat, hogy igaza van anyuka! Teljesen mindegy mirol van szo. Tul sokat ne foglalkozzal vele, hanem inkabb azokkal, akiket szeretsz.
2017. aug. 16. 01:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Most a férjed küld ajándékot az exének? Szerintem a problémák itt kezdődnek.miért az apa kapta meg a gyereket?

Nálunk a páromat lelkileg próbálták befolyásolni. Olyanokat mondtak neki, hogy mindig az elsö gyerek a jó, még a kisebbek miatt elhanyagoja a nagyobbat.stb...persze ez nem volt igaz,de nekik az is fájt, ha a gyerekek kaptak egy csomag pelust. Én irigység véltem felfedezni rajtuk. Nálatok nem lehet ilyen probléma?

2017. szept. 12. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy évben egyszer találkozik a kisfiú az anyjával? Ez most komoly? Miért hol él az anya? A világ végén?
2017. szept. 13. 06:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogy támogatja anyós,és mivel ha egy évben egyszer találkozik csak a gyerekével. Ő nem is jön a fiához?
2017. szept. 13. 13:56
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Kamu....
2017. szept. 16. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!