Igaza van anyósomnak?
Októberben lesz az esküvőnk.
Ő 1 hónapja talált új pàrra.
Még senkinek nem mutatta be, az esküvőnkre akarja először hozni.
Nos a főasztalhoz egy idegen férfit nem szeretnénk ültetni hiába anyósom párja mi nem ismerjük.
Ezt el is mondtuk neki, ő megsértődött hogy ezzel őt kitaszítjuk.
Felajánlottuk neki hogy akkor ha a párjával akar ülni akkor a többiekhez tud csatlakozni.
Az sem jó, mert neki a főasztalnál van a helye.
Ami jogos, de nem egy idegennel az oldalán.
Mit tennétek?
oké, tudomásul veszem, hogy el kéne ásnom magam, mert a gyűlölködő többség szerint az anyóst utálni kell, csakazértis keresztbe tenni neki.
Remélem, titeket pont ennyire fog rühellni a menyetek... nem is érdemeltek mást. 20 ve élek az anyósommal, el nem tudnám képzelni, hogy így viselkedjek a férjem anyjával :(
14 en tok szeretem anyosom de nem ilyen idiota igy nincs miért magamra vennem amit te nekem (nekünk) kívántál.
talan a te anyosod ezt megtenné veled? Velem az enyém biztos nem. Max a kedves sógornőm. Na.. Ot rühellem. De ez masik lapra tartozik. En a kérdezo kerdesere válaszoltam, hogy oldja meg a bemutatast előbb. Es nem a szimpatia elnyerese volt a celom. Főleg nem a tied.
Az esküvő egy par életében örökre maradando emlek. En bizony nem szeretném ha kellemetlenül ereznem magam ha mondjuk olyan embert hoz anyosom a főasztalhoz akit nem is ismerek. Ez önzes. És megegyszer tisztázzuk. Az en anyosom nem ilyen önző nem hozna ilyen helyzetbe. Szeretjük egymást nagyon. Többet beszélek vele mint a saját lánya vagy a férjem. Éppen most is dumálunk messengeren szoval kicsit tulkepzelted a szitut.
Lehet, hogy addigra már meg sem lesz neki.
Lehet, hogy az esküvő után szakítanak.
Én biztos nem szeretnék egy, addigra már idegen embert nézegetni az esküvői fotókon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!