Ha nem bírom elviselni az anyósomat és az apósomat, akkor miért lenne baj, hogy kevesebbet látják a babát, mint a saját szüleim?
Figyelt kérdés
Elegem van belőlük már régóta. Csak kavarni és elégedetlenkedni tudnak. Mindent elvárnak tőlünk, ők semmit se viszonoznak. Hálistennek a Férjem most már nem is segít nekik annyit mint régebben. Én most otthon vagyok a kisbabánkkal. A szüleim gyakran jönnek, sokszor akkor, ha nappal van, és egyedül lennék. Anyósék ezt sérelmezik, de én nem akarom, hogy gyakran jöjjenek.2017. júl. 7. 18:26
11/12 anonim válasza:
Ostoba, kicsinyes bosszú!
Te már most úgy viselkedsz, mint egy rossz anyós!
Talán még a gyereked is gyűlöletre tanítod, nem?!
12/12 anonim válasza:
#10 vagyok. Anyoscsaszarok pontozzatok csak le, utalom ha valaki bele akar dumalni a dolgaimba, en ellentetben veletek sosem hagytam magam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!