A ti anyósotok is állandóan beleszól mindenbe és kritizál titeket?
Mindig kitalálja, hogy családi ünnepeken nála legyen közös ebéd. Amikor nem tudtunk elmenni, meg volt sértődve, hogy miattunk nincs együtt a család.
Hétköznap ha többet főz, mint amennyit az apóssal meg tudnak enni, vagy ha süt valamit szokott küldeni belőle nekünk is és a lányának is. Ha párom nem hozza el tőle, akkor megint megsértődik hogy ő ezért dolgozott ennyit?
Erre most hétvégén családi ebéd közbe-amin kötelező volt megjelenni-, mindenki előtt beszól nekem, hogy igazán főzhetnék ezt, meg főzhetnék azt...
Na én ezen nagyon kiakadtam. Eddig sem haltunk éhen, meg egyébként sem küldött minden nap süteményt hanem max. heti 1x . Erre most úgy állítja be magát, mint aki rendszeresen etetett minket. Soha nem kértem, hogy küldjön bármit is (egyébként a lányának is mindig küldött, párommal vitette el neki). Ő volt az, akitől ha nem fogadtuk el, amit adni akart, akkor megsértődött. Erre most meg felhánytorgatja? Ezek után biztos, hogy akármit küldözget az a kukában fogja végezni, meg ezeket az ünnepi ebédeket is befejeztem vele. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!