Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A ti anyósotok is állandóan...

A ti anyósotok is állandóan beleszól mindenbe és kritizál titeket?

Figyelt kérdés

Mindig kitalálja, hogy családi ünnepeken nála legyen közös ebéd. Amikor nem tudtunk elmenni, meg volt sértődve, hogy miattunk nincs együtt a család.

Hétköznap ha többet főz, mint amennyit az apóssal meg tudnak enni, vagy ha süt valamit szokott küldeni belőle nekünk is és a lányának is. Ha párom nem hozza el tőle, akkor megint megsértődik hogy ő ezért dolgozott ennyit?

Erre most hétvégén családi ebéd közbe-amin kötelező volt megjelenni-, mindenki előtt beszól nekem, hogy igazán főzhetnék ezt, meg főzhetnék azt...

Na én ezen nagyon kiakadtam. Eddig sem haltunk éhen, meg egyébként sem küldött minden nap süteményt hanem max. heti 1x . Erre most úgy állítja be magát, mint aki rendszeresen etetett minket. Soha nem kértem, hogy küldjön bármit is (egyébként a lányának is mindig küldött, párommal vitette el neki). Ő volt az, akitől ha nem fogadtuk el, amit adni akart, akkor megsértődött. Erre most meg felhánytorgatja? Ezek után biztos, hogy akármit küldözget az a kukában fogja végezni, meg ezeket az ünnepi ebédeket is befejeztem vele. 29/N

2017. júl. 4. 14:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Mi is így voltunk, mint ti - ellenben a saját anyámmal. Nálunk nem beszólás volt, hanem - mint kiderült - hosszú hónapokig mesélte mindenhol (kis falu, bolt, posta, munkahely, nagyanyám két faluval arrébb, ő is mondta tovább, a teljes rokonság tudta, hogy mennyit kell nekünk segíteni). Na, én rákérdeztem, miért jó ez neki, annyi volt a válasz, hogy 'jaj, nem kell mindent komolyan venni!' Ő színezte is a sztorikat, azt hallottam vissza, hogy nincs is munkánk, meg szegény gyerekeknek is ők veszik a ruhákat - miközben mindketten jól kerestünk, saját házban laktunk, ők meg gagyi kínai szarokat hoztak néha a piacról, amit az életben nem adtam rá a lányaimra.... Szóval, onnastól mi sem vittünk tőlük semmit ( a húgomnak egész hétre megfőzött mindig előre, főz ma is), a találkozások is megritkultak. Azóta sokminden más is kiderült, már nem tartjuk a kapcsolatot. Nem tudom, mire volt jó -tényleg csak magát fényezni, és, hogy legyen mit mesélni.
2017. júl. 4. 16:46
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Haha, nekem is ezt csinálta egy időben. Este 8-9 órára érek haza, van hogy hétvégén is dolgozom. Amúgy én szeretek sütni-főzni, de ilyen munkarend mellett nincsen mindig energiám rá. Na és nekem is tolta egy időben, felhívott, vagy a férjemet kérdezgette, hogy mi volt az ebéd? Én meg sokszor "hmmm hát gyrost vettünk". Akkor jött azzal, indirekt módon, hogy mennyi lusta ismerős asszony van, aki nem főz még hétvégén sem. Én meg hát ja, biztos. Ennyi, egy idő után megunta.

Amúgy ő is minden nap főz, van rá ideje, de egy csomó ételt ki is dobnak, pazarolnak.

Ha felveszed, jobban csinálja csak.

2017. júl. 4. 16:53
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

Nekem apósom ilyen. Ha azt mondom kék o azt mondja piros. Bmibe belekot. De amugy állítólag szeret csak vitatkozni jobban. En ra szoktam hagyni, hogy "peersze, ugy van ahogy mondod" na ez kiboritja.

A sógornőm is pont ez.. Rajta kívül mindenki egy szar. Na en ha bántanak akar hónapokig is "migrénes rohamot kapok" a vasárnapi ebéd elott. Érdekes, h altalaban par het utan leesik nekik, hogy miért nem megyek es akkor anyós jon hogy jaj menjünk mar. Megyünk.. Aztán par het múlva kezdődik elolrol..

Ünnepi ebed uez. Halálra vannak sértődve ha az en anyámhoz megyünk karácsonykor..(másik varos.. szóval nem tudunk egyszerre egy helyen lenni mind) ha meg ott vagyunk biztos kapok valami életbölcsességét apostol.

Főzni nem szoktak.. Megbolondulnek. Szakács a szakmám. Azt azért nem mernek.. Viszont sz se jo amit en csinálok.

2017. júl. 4. 21:40
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

Eloszor is tisztaznam vele hogy ha megsertodik ha nem, nekem ne mondja meg hogy mikor hova menjek. Ha nem akarok menni vagy mas program van akkor ez van.

Nem szolnak bele az eletunkbe, es kotelezo csaladi program sincs. Ha akar meg is sertodhet, attol az elet nem all meg. Kb masfel honapja beszelek vele ujra (anyosssal) mert osszevesztunk es 2 honapig nem mentem es nem hivtuk egymast.

Az a titka hogy igazabol nem szoktam megkerdezni a velemenyet. Teny kent kozlom a dolgokat (pl. Szentesten parommal ketten leszunk, 25.-en elmegyunk hozza amikor tudunk, 26.-an elutazunk.. ezt igy megmondtuk neki, nem volt problema)

2017. júl. 4. 21:41
 15/24 anonim ***** válasza:
Hantorgatni nem szokott,bar nem is hozunk tole kajat el, meg akkor se ha ide akarja adni.. ( utolso voltam )
2017. júl. 4. 21:42
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
Volt életemben egyetlen egyszer egy nagyon jó anyósom, míg élek nem felejtem el. A mostani anyósom borzasztó, de ez már a 2. rettenetes anyós az életemben. Babát várok és a fiát le akarta beszélni rólam minden áron és hogy dobjon el engem és a gyereket. Meg hogy én jól körbehálóztam a fiamat, ilyenekkel terrorizálta a fiát. Egyszer idegrohamot kapott és megfenyegetett minket, hogy azt a lakást, ami eredetileg az anyjáé volt és a fia teljesen felújította, ebből a pici lakásból kilakoltat minket. Kezelni? Egyenlőre sehogyan sem, de a legfontosabb, hogy ne hunyászkodj meg és vállald a harcot szerintem.
2017. júl. 4. 22:05
 17/24 anonim ***** válasza:
*fiát
2017. júl. 4. 22:09
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

Aztaa 16#. Nem semmi egy banya lehet. Nekem meg az előző volt egy állat. Azt mondta ram: Pszichiátriai kezelésre van szükségem mert szeretem a fiat.. 10 evet vtam vele. Kitett minket a lakasabol (igazából a gyerekeit tette ki, en nem laktam ott) miután elvált exapostol mert az kiverte a fogait. (mert a no megcsalta a vallalati jogaszukkal) es ezek állítólag normalis emberek. :):) van gazabb annal ha kaját ad valaki aztan azzal baszkodik hogy o etet téged de hat ez is kettyos valszleg ahogy az enyém volt.:)

Engem leqrvaztak, lebolondoztak ah mindenfelet. :) es akkor.meg amikor évekkel.később elmentem egyszer dokihoz es az a dagadt ven p.na ott ult en meg bsztam köszönni még szova tette az exsogoromnak. Haha persze.. Nem majd meg leterdelek ele kezet csókolom onagysaganak. Lfszt. Tőlem aztan oda is kovulhetne miközben arra var h en koszonjek neki. :)

2017. júl. 4. 22:57
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
Páromnak szülinapja volt. Anyumék lejöttek felköszönteni,hoztak egy cukrászdai tortát,mndtam idefele jövet vegyék fel anyósomat is. Ő meg megpukkadt h ezért sütött zserbót egész nap hogy bolti tortát együnk? Le se jött szülinapozni. És még rengeteg ilyen volt ugyhogy nem vagy egyedül
2017. júl. 5. 06:40
 20/24 anonim ***** válasza:
" Ő meg megpukkadt h ezért sütött zserbót egész nap hogy bolti tortát együnk?" :DDD
2017. júl. 5. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!