Jogos lenne a számonkérés?
Sziasztok! A helyzet a következő: párommal az ő szüleinél lakunk, de már nagyon szeretnénk külön költözni. Párom ezért külföldön dolgozik. Először az én szüleimről: segítőkészek, de kis lakásban laknak, sok hitelük van még, de minden hónapban félre tesznek egy keveset nekünk, hogy majd tudjanak kicsivel segíteni. Párom szülei: nincs hitelük, új építésű, hatalmas ház. Most eladták a másik házukat, amit párom gondozott és én hirdettem, alapból szívesen segítettem, de azt mondták, ha eladják, fognak kicsit segíteni. Ígérték nekem is, mindenki előtt mondták. Most annyit mondott párom kérdésére após, hogy: annyit ad majd, amennyit az én szüleim... Azóta fel sem hozták, nem akarnak segíteni. Úgy viselkednek, mintha nem lenne semmijük. Látják, hogy szenvedünk, én is tisztességesen dolgozom. Mindent megteszünk, részemről nem elvárás, hogy nekik segíteni kéne, de párom csinál meg mindent a ház körül, és látszik, hogy rosszul esik neki. A lényeg: mivel az én szemembe mondta anyósom, ha segítünk nekik, ők is segíteni fognak, most jogosan kérdezhetek rá, mire számíthatunk akkor, vagy ez csak páromra és rájuk tartozik?
Bocsánat, ha hosszú lett!
Köszönöm!
27 N
Hát, pedig eléggé úgy tűnik hogy az vagy, mert minden felől jön a pénz csak arról nem szóltál hogy TE mennyivel szállsz be. TE, nem pedig anyudék.
Gondolom hipphopp jönne a baba a friss házba és akkor dolgoznod se kéne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!