Ha gyűlölöm az apósomat, aki velünk él, hogyan tudnék kiegyensúlyozott lenni?
Iskolába járok, amellett részmunkaidőben dolgozom plusz dadáskodom egy családnál a maradék szabadidőmben. Párom is dolgozik, "közös" cégük van az apjával. Párom az igazgató, de a bevételből szinte semmit sem lát, mert azt após levonta a rezsire meg az ilyenekre. Kb másfél éve költöztem ide egy pici lakásból (az édesanyám nevén van, nem használja) 2 macskával. Azóta újítgatjuk ezt a házat.
Az öregnek nincs senkije. Párom kötelességének érzi mellette lenni és gondoskodni róla, ha már nem lesz képes magát ellátni. S úgy egyébként sem akarja itthagyni egyedül. Amúgy meg nekem nem mesélte el a költözködés előtt, hogy milyen az apóspajtással való élet, ha előre tudom akkor kétszer meggondolom h idejövök e, az biztos.
Én sem értem, én is úgy vagyok vele hogy ilyentől még egy tökmagot se. De gondolom itt azért komolyabb gyermekkori traumák s egyebek is állhatnak a háttérben. Viszont tényleg nem tudom, mi a megoldás. Még reménykedem, hogy van.
Aki próbált segíteni, annak köszönöm a válaszát.
A megoldás az, hogy visszaköltözöl abba a pici lakásba.
A párod nem normális. Gyerekkorában fojtogatta őt apósod, meg amiket leírtál, ő meg mint a pincsikutya, fut oda apósodhoz, hogy kinyalja a seggét. Ha meg még azt is eltűri, hogy szinte semmit nem lát a bevételből, mert apósod mindet elveszi, akkor én akármennyire szeretem, otthagynám a francba. Nem a pénz miatt, hanem amiatt, hogy apósod őt ennyire hülyére veszi, kihasználja, ő meg még asszisztál is hozzá. Ha nem hagyod ott, akkor ne számíts boldog és normális életre addig, amíg apósod fel nem dobja a talpát.
Kérdező!
Mi újság azóta?
Kiszabadultál már ebből a beteges apa-fia kapcsoatból?
Azóta jóban lettünk 😀
Sokat beszélgettünk erről a párommal, higgadtan. Néhány dolgot megértek, néhányat viszont nem.
Viszont mostmár élhető a helyzet, apóspajti rendesebb, a párom meg többször mond nemet.
4 kutyánk és 2 macskánk van/volt, így a garzonban nem lett volna túl kellemes.
Nem felhőtlen, de boldogság van.
Én is megtanultam kezelni az öreget. Egy jó adag frissen sütött sütivel bármire rá lehet venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!