Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem bírok apósommal. Mit tegyek?

Aniko890225 kérdése:

Nem bírok apósommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az én apósomnak semmi nem jó.Rám van szállva nagyon.Sajnos munkanélküli vagyok és nem tudok elhelyezkedni.Az egy dolog hogy a családom folyton cseszeget de apósom is elég durván.Keresi nekem a munkát mert ő azt hiszi hogy én nem teszem ezt.Persze ahova ő elment mondja hogy kinek a kije vagyok és hogy nem dolgozok,nem csinálok semmit.A szülőfalumból hallottam ezt vissza hogy panaszkodik rólam.Megszereztem a jogosítványt.Persze nem vezethetek mert após és anyós nem engedi.A férjem persze mondja hogy ott a kocsi vigyem és gyakoroljak de a drága szülők nem engednek.Szóval a lényeg hogy mindenbe bele szólnak,nem hagynak minket élni.Én mondtam már annyiszor hogy álljon le apósom,ne szóljon bele de mintha a falnak mondanám.Eljön hozzánk és szét néz a hűtőben meg a szekrényekben mintha otthon lenne...nem normális..anyámmal flegmázik..ki ez???és mondom a férjemnek akinek végtelen türelme van és,csak annyit mond hagyjam rá.nem fogom.nem száll le rólam.és senki nem áll ki értem ez a legrosszabb.én próbáltam magamért de semmit nem ér..már tényleg nem tudom mit mondjak vagy mit csináljak hogy ez megváltozzon..valaki esetleg járt így?
2017. jún. 1. 16:45
1 2 3
 21/29 Költőnő? ***** válasza:
87%
Ez nem kötekedés.. csak felnőtt emberek nem értik, hogy felnőttként miért viselkedsz úgy, mint egy gyerek.
2017. jún. 1. 21:33
 22/29 anonim ***** válasza:
90%
#13as vagyok. Akkor én azt csinálnám, hogy ha sokszor hívogat, nem venném fel. Egyszer sem!!! Ha elmegy hozzád, és ráfekszik a csengőre, akkor rendőrt hívnék, és megmutatnám a telefonom is, hogy ZAKLAT téged. Ami igaz is. Esetleg tanukat is lehet szerezni, hogy elmondhassák. Nyugodtan menj el a kocsival, sőt, én akár naponta többször is csak úgy odébb állnék a kocsival, másik helyre. Mert az a TI kocsitok, oda mész vele, ahova szeretnél. Ne hagyd magad. És a férjeddel is elbeszélgetnék, hogy álljon melléd.
2017. jún. 1. 21:44
 23/29 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó vagyok. Még annyi, hogy ha anyósod szereted, akkor kérd meg, hogy jöjjön át, őt bármikor szivesen látod,de amíg apósod nem normalizálódik, addig te nem mész oda. Esetleg felajánlhatod anyósnak, hogy érte mész kocsival, kávéztok, majd hazaviszed.

És nem sértésből írom, de ez tipikusan "házhoz mész a pofonért". Ezen változtass, mert beleőrülsz.

2017. jún. 1. 21:47
 24/29 anonim ***** válasza:
92%

Te bolond vagy.

Azért csinálja mert hagyod. Elmész szépen és vezeted a saját autótokat. Papa felhív. Nem veszed fel mert vezetsz. Visszahívod: Csókolom Papa, mi újság látom keresett, nem tudtam felvenni mert vezetni voltaaaaaam!

Honnan tudja, hogy mennyit keresel ha van munkád? Ha megmondod meg is érdemled.

Egyet fogjál fel. NEM FOGSZ MEGVÁLTOZTATNI SENKIT. Egy embert tudsz megváltoztatni: magadat. Eddig idegesített amit művel, ha pedig azt akarod, hogy ne idegesítsen változtass a dologhoz való hozzáállásodon.Leszarod, meg se hallod. Kérdez a fizetésedről, visszakérdezel: Papa hogy van a gyomra mostanában? Kérdez a munkáról: Papa mi újság a kocsmában? Kérdez mit főztél: Papa mi volt a tegnapi sorozatban? ÉRTED?

2017. jún. 1. 23:27
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Na hozzám ugyan jöhetne! :) Azért csinálja ezt veled, mert megteheti, semmi másért. Majd ha már nagylány leszel, és nem hagyod magad, nem fogja csinálni.
2017. jún. 2. 11:12
 26/29 kovpet ***** válasza:
87%

Van jogsid. Van autótok. Beleülsz és mész.

Ha felhív, akkor vagy felveszed vagy sem, a te dolgod. De ha felveszed akkor mi lesz? Mit mond? Hogy ne vezess? Akkor azt mondod, hogy de bizony, fogok. És?

Nem kötekedésből, de tényleg nem értem, hogy miért számít, hogy egy kvázi kívülálló döntsön az életedről.

Még valami, a férjed tényleg ezt mondja: "neki már csak a szülei vannak senki más"? Mert az nagyon durva, hiszen TE vagy neki, illetve neked kellene lenni az elsődlegesnek, hiszen te vagy az élete elsődleges része és nem a szülei.

2017. jún. 2. 12:15
 27/29 A kérdező kommentje:

Tegnap beszéltem anyósommal hogy beszéljen a férjével,gobdolom rá csak hallgat.

Mai nap apósom elvitt állásinterjúra,meghívott ebédelni,tök normális volt,nem kötekedett,mint akit kicseréltek..együtt töltöttük a délelőttöt,úgy hogy még jól is éreztem magam.

Megjegyzem az előttem kommentelőknek hogy nem az volt a cél hogy megváltoztassam,hanem hogy hagyjon békén.A férjemnek Én vagyok az első,utána a szülei. Most kiderült az is hogy azért nem akarják hogy még egyedül vezessek,mert féltenek nehogy bajom essen és csak jót akarnak.ezt anyósom mondta.remékem most már javul a helyzet valamennyire.

2017. jún. 2. 12:37
 28/29 anonim ***** válasza:
78%

egyre figyelj, és ezt tapasztalatból mondom, most volt egy jó napotok, és ez nagyon jó, örülj neki, de ha eddig piszkált, valamit biztos, h a jövőben is kitalál és minden marad a régiben. na akkor ne hagyd magad. a rendőrséget nem hívnám ki a helyedben, már csak a párod miatt is, gondolom te sem akarod elmérgesíteni teljesen a helyzetet. ha hív, ne vedd fel, ha csönget ne menj ki, húzd ki a csengőt is, majd azt mondod, h aludtál vagy fürödtél, hajat szárítottál, porszívóztál vagy csak elromlott a csengő stb...a végtelenségig úgysem fog a kapuban állni. a kocsit meg én is elvinném csakazért is, még ha nem is szükséges. semmi köze hozzá, mit csináltok a saját tulajdonotokkal, bár ha tényleg féltenek, megértem, én se vezettem egyedül 1 hós jogsival, de ha te akarsz és biztonságosnak érzed, nyugodtan menj el vele. az meg ne zavarjon, h naponta többször arra járkál, mint ahogy te szabadon azt csinálhatsz, amit akarsz, úgy ő is szabadon arra járkál, ahova akar. be nem engeded, ha nem akarod, az utcán meg azt csinál, amit akar.

egyébként a legjobb megoldás az ilyenek ellen, h mosolyogva egyetértesz velük, kedves vagy, mindenre bólogatsz, hazamész és csakazértis máshogy csinálod.

2017. jún. 4. 09:32
 29/29 A kérdező kommentje:
Mentem az autóval,sőt hozzájuk is elmentem vele.Nem volt semmi,csak annyi hogy éjszaka volt és mondta hogy jobban figyeljek oda.
2017. jún. 5. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!