Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem bírok apósommal. Mit tegyek?

Aniko890225 kérdése:

Nem bírok apósommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az én apósomnak semmi nem jó.Rám van szállva nagyon.Sajnos munkanélküli vagyok és nem tudok elhelyezkedni.Az egy dolog hogy a családom folyton cseszeget de apósom is elég durván.Keresi nekem a munkát mert ő azt hiszi hogy én nem teszem ezt.Persze ahova ő elment mondja hogy kinek a kije vagyok és hogy nem dolgozok,nem csinálok semmit.A szülőfalumból hallottam ezt vissza hogy panaszkodik rólam.Megszereztem a jogosítványt.Persze nem vezethetek mert após és anyós nem engedi.A férjem persze mondja hogy ott a kocsi vigyem és gyakoroljak de a drága szülők nem engednek.Szóval a lényeg hogy mindenbe bele szólnak,nem hagynak minket élni.Én mondtam már annyiszor hogy álljon le apósom,ne szóljon bele de mintha a falnak mondanám.Eljön hozzánk és szét néz a hűtőben meg a szekrényekben mintha otthon lenne...nem normális..anyámmal flegmázik..ki ez???és mondom a férjemnek akinek végtelen türelme van és,csak annyit mond hagyjam rá.nem fogom.nem száll le rólam.és senki nem áll ki értem ez a legrosszabb.én próbáltam magamért de semmit nem ér..már tényleg nem tudom mit mondjak vagy mit csináljak hogy ez megváltozzon..valaki esetleg járt így?
2017. jún. 1. 16:45
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A lakáshoz sincs semmi köze.Fundementából sikerült megtakarítással,kicsi hitellel hozzá jutnunk.
2017. jún. 1. 19:00
 12/29 A kérdező kommentje:
Kb 1 hónapja van jogsim és ezért nem engednek egyedül vezetni mert nincs rutinom bla bla bla meg mik történhetnek..hát ha rajtuk múlna sose lenne.de az anyósom kocsiját vezethetném néha..nem fogom.hétvégén fogom magam beülök az autóba és haza megyek vidékre anyukámhoz.balhézni fog az öreg de nem dísznek van az autó se a jogsi
2017. jún. 1. 19:06
 13/29 anonim ***** válasza:
95%
De miért hallgatod meg a balhéját? Miért állsz egyáltalán szóba vele? Ha nincs itthon a férjed, akkor nem engeded be a házba. És ha itthon van, akkor sem muszáj. Én addig tűrném, amíg el nem kezd piszkálni. Majd kitessékelném az otthonomból, a férjem támogatásával. Ha nem támogat, akkor összepakolok és elmegyek a szüleimhez, a férjem meg gondolkodhat. Nem vagy senkinek a lábtörlője...
2017. jún. 1. 19:20
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Így van. Ha semmi közük a lakáshoz és az autóhoz, akkor ne foglalkozz vele, és ne engedd be. Ha meg nem áll le, akkor költözzetek el 100 km-re legalább, és éljétek az életeteket nélkülük. Havonta kétszer meglátogatja a fia, és ossza be. Amúgy tényleg a férjed dolga lenne helyretenni az öreget, mert így még a kapcsolatotok is rámehet.
2017. jún. 1. 19:30
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem nálunk veszekszik.Mivel a férjem alig van itthon én megyek át hozzájuk és rajtam keresztül beszélnek vele,és akkor hozza fel mindig a témát.Anyósommal nagyon jóban vagyok ő vele szeretek beszélgetni.csak apósom rontja el mindig a hangulatot.egyébként nem csak engem piszkál hanem a férjemet.ebbe nőtt fel.ő azt mondja ne foglalkozzak vele mert ha magamra veszem akkor mégjobban rám száll.de ezzel nem lehet nem foglalkozni.sose hagytam magam,főleg ha valótlannal bírálnak.de azért tudhatná hol a határ.
2017. jún. 1. 19:35
 16/29 Költőnő? ***** válasza:
86%
Nem értem, ha külön láktól és az autó is a tiétek, hogy tudnak tiltani pl attól, hogy vezess? Hogy néz ez ki a gyakorlatban?
2017. jún. 1. 20:38
 17/29 A kérdező kommentje:
Úgy hogy naponta többször jön felénk és ellenőriz.Nézi a kocsit a parkolóba hogy ugyan ott áll e,felhiv ha nem látja,pedig ott van csak takarja egy másik autó.ez nem normálus...
2017. jún. 1. 21:00
 18/29 Költőnő? ***** válasza:
93%
És? Nem veszed fel ha hív. Ne haragudj, de ezt komolyan egy felnőtt embernek meg kell magyarázni, hogy mit tehet és mit nem?
2017. jún. 1. 21:06
 19/29 anonim ***** válasza:
92%

Házhoz mész a pofonért?

Mi van, ha nem veszed fel a telefont? Ha elmész vezetni?

2017. jún. 1. 21:09
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi a kötekedő kommenentekre!nyilván nem veszem fel a telefont.de nem lehet folyton kikapcsolva sem vagy lenémitva.de ő egyszerűen nem hagy békén hiába mondom szépen vagy csúnyán.értetlen és kész.ha meg nem reagálok eljön és addig csenget vagy addig telefonál amíg el nem ér.nem fogok menekülni se előle.ha hazajön férjem majd ő lerendezi.ha sikerül..
2017. jún. 1. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!