Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Részt sem vesz benne, de úgy...

Részt sem vesz benne, de úgy beszél róluk, mintha ő foglalkozna az unokáival, másnak is ilyen az anyósa, apósa?

Figyelt kérdés
Mindent jobban tudnak, holott egyszer se vették a fáradtságot, hogy átjöjjenek, egyszer sem mentek el a gyerekhez a suli elé, stb. Szabályszerűen alábecsülnek mindenben, neki van igazuk. Facebook a képeim alá olyat kommentelnek, hogy égnek áll a hajam, azt se tudják hogy mi is van valójában. Egyáltalán nem vesznek részt a gyereknevelésben. Kizárólag egyedül csinálom az egészet, párom csak dolgozik és dolgozik. Másnak is ilyen furcsa az anyósa?
2017. máj. 7. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Az enyém is ilyen... de most elszakadt a cérna.

Pénteken volt a suliba az anyák napja,állandóan magyarázkodok a gyerekeknek mert mindig csak ígérget nekik mindent aztán letudja annyival,hogy nem volt ideje (nyugdíjas). Szóval eljött a péntek délután már szépen megtelt a terem szülőkkel és nagyszülőkkel,de anyósom még sehol (az én szüleim 280km-re laknak) szegény gyerekem vörös szemmel hol az ajtót hol engem nézett. Felhívtam anyóst,hogy siessen mert mindjárt kezdenek. Hát ő most éppen a fodrásznál van mert szombaton programja van és kell a frizura. Itt kinyomtam a telefont mert eddig érdekelt. Szegény lányom elsírta magát mikor mondtam neki,hogy mama nem tud jönni. Akiknél úgy volt,hogy a nagymamák is jönnek nekik külön külön és tanítottak egy mamás verset... még este is az apjával ketten vigasztaltuk órákig,mert megígérte neki a mama,hogy eljön és őt nem is szereti stb stb persze férjem még aznap felhívta,hogy ez most mi volt?! Aztán erre anyós írt nekem facebookon egy csöppet se kedves üzenetet,hogy én mekkora szemét vagyok mert biztos én reagáltam túl mert a gyerek különben magától nem kezdett volna hisztizni és törölt az ismerősei közül. Mivel ez csak 1 alkalom volt a rengetegből,így úgy döntöttem,hogy akkor ennek most itt a vége és köztünk innentől kizárólag csak távolság legyen.

2017. máj. 8. 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:
15%
És az nem opció hogy te is elmenj dolgozni hogy a férjed ne csak ünnepekkor lássa a saját gyerekeit?
2017. máj. 8. 14:11
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es válaszolónak, látom nem jött át a lényeg :-) Én jelenleg pici babával vagyok itthon, világéletemben dolgoztam :-) Anyósék volt a téma, vajon miért tesznek úgy, miért beszélnek a gyerekekről úgy, mintha mindig itt volnának, de közben meg sosem. Annyira fényezik magukat, hogy ők mennyire imádják a gyerekeket, holott részükről mozdulás sincsen.
2017. máj. 8. 15:31
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

12-es, iszol te rendesen? Kannásat? Anyósról volt szó, meg a nagyzoló hazugságairól, te pedig munkabeosztást csinálsz .

Kérdező, nincs neked szükséged az anyósod h*lységeit türelemmel viselni. Facebookról tiltsd le, s szép csendesen mondd el neki, hogy húzzon a fenébe hazudozni.Végül is neked nem rokonod. Jó idegállapot kell a gyerekek neveléséhez, kár lenne bosszankodnod.

3x nagymama

2017. máj. 9. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

Az én anyósom, apósom is ilyen...

A gyerekre szinte egyáltalán nem kíváncsiak, el sem jönnek meglátogatni, még ünnepekkor is sokszor kibúvót keresnek, hogy miért nem jó nekik.

Egy városban lakunk, és így találkozunk évi kb. 5-10 alkalommal.

Én kerestem őket az elején, mert szerettem volna, ha jó kapcsolat alakulni ki közöttük, de ők egyáltalán nem voltak nyitottak semmire. Pedig nem csak úgy beállítottam, hogy na akkor itt van a gyerek, most te vigyázol rá.

Ha arra mentünk játszóterezni szóltam nekik, vagy épp fagyizni.. valami ürügy mindig volt.

Amikor találkozunk, akkor meg sérelmezik, hogy nem lehet babusgatni a gyereket, meg olyan idegennek nézi őket, és még engem szúrnak le kb. hogy hogy lehet így gyereket nevelni, antiszociális. Pedig ez egyáltalán nem igaz a fiamra, nagyon is nyitott, barátkozós típus.

BEZZEG A FACEBOOK! Na, az megy nálunk is. Szégyen vagy nem szégyen, én már beállítottam azt, hogy ne lássák, hogy mit osztok meg, mert folyton lementegették a képeket a gyerekről és töltötték fel a saját oldalukra.

Ott persze játsszák a mintanagyszülőket... de én is kaptam már pár megjegyzést a képek alá, köszönöm elég volt belőle.

A párom teljes mértékben egyetért velem, sokat vagyok én is kettesben a kicsivel, mert sokat dolgozik, de azért mindennek van határa.

Úgyhogy, nem csak nálatok van ilyen...

2017. máj. 10. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!