Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Részt sem vesz benne, de úgy...

Részt sem vesz benne, de úgy beszél róluk, mintha ő foglalkozna az unokáival, másnak is ilyen az anyósa, apósa?

Figyelt kérdés
Mindent jobban tudnak, holott egyszer se vették a fáradtságot, hogy átjöjjenek, egyszer sem mentek el a gyerekhez a suli elé, stb. Szabályszerűen alábecsülnek mindenben, neki van igazuk. Facebook a képeim alá olyat kommentelnek, hogy égnek áll a hajam, azt se tudják hogy mi is van valójában. Egyáltalán nem vesznek részt a gyereknevelésben. Kizárólag egyedül csinálom az egészet, párom csak dolgozik és dolgozik. Másnak is ilyen furcsa az anyósa?
2017. máj. 7. 20:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Alapjában egyetértek veled, de mi az hogy nem vesznek részt a gyereknevelésben? Ez két ember feladata, a tiéd és a férjedé, nem a nagyszülőké. Facebookon meg korlátozzátok be hogy ne írhassanak kommentet, vagy csak egy-két képet lássanak.
2017. máj. 7. 20:18
 2/15 acelsziv ***** válasza:
55%
Miért nem válaszolsz nekik FB -n? "Anyuka! rá se néz az unokákra mit ugat bele?"
2017. máj. 7. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
60%

Nalunk is ez volt, de nem csak unokazasban, hanem eskuvoszervezesnel is. Semmit nem erdeklodtek akkor sem csak ket kerdes foglalkoztatta oket: mi lesz a kaja es miben jojjenek :) De aztan visszahallottam egyik rokontol hogy anyos a fo szervezo :)) Mint kiderult, a rokonoknak loktek a rizsat az eskuvo reszleteirol (egy reszet tolem hsllottak, masikat kisujjbol), mintha mennyit segitenenek a szervezesben, dontesekben, stb.

De csak jot rohogtem ezen. Baba-tema detto :) Mivel egyaltalan nem tudnak a gyerekrol semmi kozelit, allandoan hulyesegeket adnak tovabb az ismerosoknek, vicces dolgokat hallok vissza. 6 eves a gyerek, de mar megdicsertek a rokonok hogy "hallom milyen ugyesen jatszik kulonfele hangszereken".

Csak lestem, hogy he? :)))) Anyosektol hallottak :)) Ez van, vicces sztorik, de ennyin felhuzni magunkat hulyeseg lenne.

FB-on meg tiltsd le, hogy hozzaszoljanak vagy egyszeruen reagalj ugy hogy tobbet ne akarjanak. ;)

2017. máj. 8. 07:27
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

Még egyszer sem voltak nálatok az anyósodék?

Ez tényleg furcsa!

Mért nekik kellene elmenni az iskola elé, mért kellene részt venni a gyereknevelésben?

Az nem a te dolgod?

A fb-n pedig be lehet állítani, hogy melyik képet ki lássa! Gond megoldva!

Az, hogy párod meg csak dolgozik és dolgozik, az nem az anyósék hibája, hanem a tied és a párodé!

2017. máj. 8. 07:39
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
4 nem fogta a lenyeget ;)
2017. máj. 8. 07:46
 6/15 anonim ***** válasza:
78%

Anyám ilyen. Pár házzal arrébb lakik, nyugdíjas. Állandóan unatkozik.

Ennek ellenére inkább megy orvoshoz potyára, vagy a boltban tartja fel a dolgozókat, mint hogy átjönne az unokáihoz. Most született meg a harmadik. Az elmúlt három hónapban csak akkor látta, mikor az utcán összefutottunk.

Ennek ellenére minden ismerősének előadja, hogy mennyire imádja, milyen cuki, miket csinál egész nap. Meg természetesen azt, hogy én nem bírok három gyerekkel, kupi van, nincs főtt kaja meg tiszta ruha, és már most elkapattam a kicsit, mert "állandóan a csecsen lóg". Hozzáteszem, két éve nem lépte át a küszöböt!

Mondjuk jól beégett az ismerősei előtt. ;) Már mindenki tudta, hogy babát várok, mert a kislányom elpletykálta, illetve látszott is egy idő után. Anyámat is kérdezték, hogy mikor jön a harmadik. Ő meg elkezdte akkor is, hogy reméli, hogy soha, mert ez a kettő is sok, stb. Elég furán néztek rá, hogy hogy kívánhat ilyet. (Főleg aki tudta, hogy volt elhalt terhességem két éve.)

2017. máj. 8. 08:09
 7/15 anonim ***** válasza:
51%

Miért ilyenek? :D

A kor teszi?

Ez borzasztó amiket itt olvasni...

2017. máj. 8. 08:49
 8/15 anonim ***** válasza:
58%

A fiam saját "apja" ilyen.

2-3 havonta látogatja néhány órára, szülinapján vagy karácsonykor se jut eszébe felhívni, néha utólag küld valami sablon ajándékot. Szegény kisfiú még nem tudja hova tenni az egészet (5 éves), csak várja hogy jelentkezzen az apja mert akkor a fellegekben jár, amikor pedig nem jön akkor szomorú.

A képmutatás része pedig itt is a Facebookon játszik, mert amikor kegyeskedik meglátogatni a saját fiát akkor repülnek a közös fotók, tízesével mennek Facebookra, mint aki egy igazi mintaapa. Mind mű és beállított, kényszeres. Nyilván egyszerűbb ezt hazudni, mint beismerni hogy egy szar alak aki 25 km-t se képes megtenni a gyerekéért, de a bíróságra szívesen elutazik, hogy csökkentesse a gyerektartás mértékét (szerencsére hiába).

2017. máj. 8. 09:01
 9/15 anonim válasza:
55%
Mintha az én anyósomról írtál volna. Nálunk férjem szerencsére segít. A baba még kicsi, eddig egyszer látta, de az ismerősöknek úgy adja elő, mintha ő nevelné. Esküvőnél szintén ezt játszotta. Idegesítő, de aki ismeri, tudja, mi a helyzet igazából.
2017. máj. 8. 09:05
 10/15 anonim ***** válasza:
33%

Én örültem volna, ha ilyenek lettek volna... a párodnak kellene részt venni a saját gyerekének a nevelésében, nem a szüleinek.

Az fb-n meg korlátozd, ahogy tanácsolták.

Nem ők a te problémád, hanem az, hogy a családotok nem jól működik.

2017. máj. 8. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!