Jogosan várja el ezt az anyósom?
De miért kell a másik nagyitól sajnálni,aki 30kmre lakik.
Nincs annyira messze.
Gondolom az anyós nap mint nap látja,tud azért babázni,míg a kérdező anyukája ritkábbam látja. Biztos örülni fog ha most ő is foglalkozhat vele.
Te vagy az anya, emiatt ne sértődjön már meg az anyós. Ha érett ,és intelligens anyósod van,akkor el fogja tudni fogadni a döntésedet. Ne ez alapján bízd rá a babádat valakire,mert félsz tőle,hogy megsértődik.
Mint valami óvodás
Ha mindketten alkalmasak egy gyerek felügyelésére, gondozására, akkor az anyósra bíznám inkább, hogy ha már nem vagyok ott egész este, akkor legalább a saját környezetében legyen a baba.
De kérdés, hogy mindkét nagymamára rá lehet bízni nyugodt szívvel? Anyukádat mennyire ismeri, milyen sűrűn látogatjátok?
Anyósod vélhetően azért számít arra, hogy azon az estén unokázni fog, mert az a logikus. Én a gyerek érdekét nézném.
Nem jogosan de logikusan. Tényleg az a legjobb ha mondod h anyud hiányolja és szeretne vigyázni rá,ha anyós nem érti meg akkor szerintem irigyli tőle (nálunk ez van pediganyós többször jön sokkal hivatlanul is)
De ha anyóssal nincs gond akkor jobb lenne a kicsinek a megszokott környezet,ha már anya nincs ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!