Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan várja el ezt az anyósom?

Jogosan várja el ezt az anyósom?

Figyelt kérdés
Egy házban lakunk ez anyósommal. Esküvőre készülünk ès én úgy gondoltam,hogy a 8 hónapos fiamat anyukámra bíznám,aki tőlunk 30 km-re lakik. az anyós viszont biztos benne,hogy otthon hagyom a kicsit,hogy ők vigyázzanak rá.Szerintetek sèrtésnek vennè,ha nem ő rá bíznám a kicsit?

2017. máj. 4. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem biztos sértődés lenne, de egyébként azt vedd figyelembe, hogy kivel van el a gyereked egy estét. Meg hogy aludt e már anyukádnal?
2017. máj. 4. 22:22
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Én az alapján döntenék, kivel van el jobban a gyerek, kivel merem inkább magára hagyni. És nem zavarna, ki sértődik meg, és ki nem. A gyermeket az anyja a legjobb belátása szerint bízza másra, ne elvárások alapján.
2017. máj. 4. 23:34
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

De miért kell a másik nagyitól sajnálni,aki 30kmre lakik.

Nincs annyira messze.

Gondolom az anyós nap mint nap látja,tud azért babázni,míg a kérdező anyukája ritkábbam látja. Biztos örülni fog ha most ő is foglalkozhat vele.

Te vagy az anya, emiatt ne sértődjön már meg az anyós. Ha érett ,és intelligens anyósod van,akkor el fogja tudni fogadni a döntésedet. Ne ez alapján bízd rá a babádat valakire,mert félsz tőle,hogy megsértődik.

Mint valami óvodás

2017. máj. 5. 00:01
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
EZt mondtam #14: másik nagymama is örülne a gyereknek. Ő is felnevelt minimum 1 gyereket, kétlem, hogy alkalmatlan a feladatra.
2017. máj. 5. 00:08
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Ha mindketten alkalmasak egy gyerek felügyelésére, gondozására, akkor az anyósra bíznám inkább, hogy ha már nem vagyok ott egész este, akkor legalább a saját környezetében legyen a baba.

De kérdés, hogy mindkét nagymamára rá lehet bízni nyugodt szívvel? Anyukádat mennyire ismeri, milyen sűrűn látogatjátok?

Anyósod vélhetően azért számít arra, hogy azon az estén unokázni fog, mert az a logikus. Én a gyerek érdekét nézném.

2017. máj. 5. 04:21
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Én meg nem cipelném a kicsit. A két nagyi együtt szépen megoldja, este meg partiznak kettesben... :)
2017. máj. 5. 06:15
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem jogosan de logikusan. Tényleg az a legjobb ha mondod h anyud hiányolja és szeretne vigyázni rá,ha anyós nem érti meg akkor szerintem irigyli tőle (nálunk ez van pediganyós többször jön sokkal hivatlanul is)

De ha anyóssal nincs gond akkor jobb lenne a kicsinek a megszokott környezet,ha már anya nincs ott :)

2017. máj. 5. 06:49
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
Időbe szólj neki, hogy addig csillapodjon is.
2017. máj. 5. 16:47
 19/19 anonim ***** válasza:
80%
Én megmondanám neki, hogy mivel vele lakunk, ő minden nap látja a kicsit, a másik mama is szeretne dajkálni, s ezért most elvinnétek kicsit hozzá is. Szerintem teljesen érthető, hisz ő mindig unokázhat
2017. máj. 7. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!