Jogosan vetet fel hitelt a feleségem nevére az anyósom?
Tudod, nekem arról, hogy valaki fél millát keres, az jut eszembe, hogy intelligens, képzett, stb.
Namost az ilyen vagy nem itt sír, vagy hazudik...
Előző már meg ne sértődj, de aki 500 EFt-ot, vagy többet keres, az nem intelligencia-függő... Semmi köze nincs hozzá. Csak azért kapcsolod ezt hozzá, mert te valószínűleg nem vagy az, és csak álmodozhatsz az intelligenciáról (na és a magasabb keresetről is, de ez már más téma). Amúgy sem a kérdésre válaszoltál!
Én viszont válaszolok a kérdésre is. Nem itt kéne sírni, hanem a feleségeddel megbeszélni, ha zavar.
MI nem vagyunk a feleséged, ezáltal a feleséged helyzete, véleménye se fog változni.
MI nem tehetünk érted a TE családi életedért. Sorry.
Drágám, én is keresek ennyit, saját vállalkozásban, könyvelőként és adótanácsadóként.
És de, igen, tetszik vagy sem, kell hozzá némi intelligencia, hogy az ember megtalálja a lehetőséget arra, hogy jól helyezkedjen el, stb.
ÉS hiába pontoztok le, vagy lúzer vagy kamu (feltehetően utóbbi). Ti mennyire vennétek komolyan azt az ismerőst, aki átlagon felül él és a gyk-n sír az anyósa miatt?
Ha van olyan hü.lye, hogy fel is vegye, akkor igen, jogos!
Meg is érdemli!
A helyedben meg itt mennék külön kasszára, aztán kínlódjon az asszony egyedül a szüleivel. De te anyóséknak nem tartozol semmivel!
Arra ügyelj, hogy válásnál a fele hitelt megnyered, mert házasság alatt keletkezett. Az se a bíróságot, se a bankot nem érdekli, hogy ki költötte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!