Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós nem örül a picinek?

Anyós nem örül a picinek?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, férjem anyja nem örül neki. Nem mondta ki, de egyértelmű, és nem pletykából, hanem megbízható embertől hallottam, hogy ezt mások is látják. A fura volt, hogy az illető közös ismerősünk, teljesen magától mondta ezt el, nem én kezdtem faggatni, hogy ő hogy látja...

Ti hogy kezelnétek, ha ilyent tudnátok/éreznétek? Sok a kétes megnyilvánulás, az árulkodó jel. Tudom, ez nem olyan fontos, mégis kicsit rosszul esik.

2017. ápr. 25. 17:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

Nekem sem esett jól. Nekem nagyon jó a kapcsolatom a nagyszüleimmel, szeretem őket, egész életemben támogattak, szerettek. Ugyanilyen nagyszülőket kívántam a gyerekemnek, nehéz volt ezt elengednem.

Pár hónapos volt a fiam, amikor rákérdeztem erre anyósomnál. Ő nem tagadta, megmondta hogy egész életében kislányra vágyott, 4 fiút nevelt fel, "járna" neki egy kislány unoka. Tőlem nem ezt kapta. Nem pörögtem rajta tovább. Sosem kértem tőle segítséget (eleve sem terveztem), semmilyen értelemben nem szorulunk rá.

2017. ápr. 26. 09:24
 22/29 anonim ***** válasza:
88%

Anyósom azzal fogadta az első unoka bejelentését, hogy "és még mindig megvan?" Kiderült, a férjem nem tudta titokban tartani az örömét és idő előtt elújságolta anyukájának a nagy hírt. Hát én se ilyen lelkesedésre számítottam anyóstól. Aztán már csak mindig az volt a baja, amikor lányt szültem. Ezt is szóvá tette. A fiunk mindig külön kategória volt a szemében.

Nem lett egy szupernagyi, de a maga módján szereti az unokáit.

Addig ne aggódj, míg nincs probléma. Nem érdemes előre parázni. Idővel minden kiderül. Ha a többi unokát szereti, a ti gyereketeket is fogja. További jó baba várást!

2017. ápr. 26. 09:51
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Érzésekre szerintem nem lehet hagyatkozni. Lehet, hogy anyósodnak még "fel kell dolgoznia", hogy nagymama lesz vagy ha már az, akkor xy fiának gyereke lesz. Szerintem addig, amíg nem terjeszti, hogy mennyire nem várja a kicsit, addig semmi okod nincs ezen rágódni. Az én anyósom is elég furcsa arckifejezést vágott, amikor megtudta, hogy unokája lesz (pedig már volt 1), de csak hozzá kellett szoknia a gondolathoz és imádja a lányomat. Nekem kissé az az érzésem, hogy valamibe bele akarsz kötni, ami anyósoddal van kapcsolatban.
2017. ápr. 26. 11:26
 24/29 anonim ***** válasza:
44%
26 hétben vesztettem el a kisbabát akit megkellett szülni,anyósom a kórházba megkérdezte hogy mi lett volna,mondom fiú erre ó pont fiú,kérdeztem ha lány lenne nem is sajnálná,nem válaszolt rá csak elfordult. Szerencsére azóta van egy kisfiam de nem tudok már ugy anyósra nézni tudom h csak azért szereti mert fiú. Van már neki egy fiú egy lány unokája és nagyon kivételezik a fiúval a lányt kb le se sz.rja
2017. ápr. 26. 13:02
 25/29 anonim ***** válasza:
55%
Ezzel csak azt akartam sugallni h nagyon szard le örül e neki vagy sem,ha nem örül neki akkor meg sem érdemli h nagymamája legyen.
2017. ápr. 26. 13:05
 26/29 anonim ***** válasza:
23%
Nekem is mézes-mázos képmutató anyósom van és higgyétek el, sokkal jobb az, aki a szemedbe mondja a dolgokat, akármennyire is bunkóságnak tűnik. Arra legalább tudsz reagálni, tudod hányadán állsz vele. Az egy normális dolog. Engem nem ilyennek neveltek én nem tudok mit kezdeni az ilyen emberekkel, akik csak színészkednek, miközben egyértelmű, hogy nem is... Egyszerűen ez a legrosszabb, mikor megy a műsor és elvárják, hogy játsszad te is a szereped, különben még te vagy a bunkó.
2017. ápr. 26. 14:34
 27/29 anonim ***** válasza:
78%
De ha látszólag örül, és sosem mondta, hogy nem, akkor miből szűrted le? Amúgy ha ilyen hisztis vagy, akkor veled is vannak gondok. Ha felteszel egy kérdést, ki kéne fejteni és nem utólag megsértődni, hogy nem is tudunk semmit. Persze, hogy nem, hisz csak annyit tudunk amit leírsz. Mindenesetre boldog babavárást.
2017. ápr. 26. 22:36
 28/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normálisabb válaszokat. Véletlen visszanéztem. Valóban, nagyon túlaggódom ezt.

Látom, hogy változott a párom és az anyósom viszonya a házasságunk óta. Azt is látom, hogy a férjem nem boldog, és annyira igyekszem, hogy jó legyen a kapcsolatuk, vagy egyáltalán tartani a kapcsolatot, de egyedül olyan nehéz. Látom, hogy ha én nem intézném úgy, sose találkoznánk, és ezt a párom is látja, és továbbra is szomorúnak látom emiatt.

Nagyon remélem, a baba születése újra közelebb hozza őket egymáshoz, mert így is tök tehetetlennek érzem magam, de ha ugyanez a probléma a gyereknél is felmerülne, az sokkal rosszabb lenne. A felnőtt férjemet is bántja a dolog, hátmég egy kicsit.

Tudom, hárpiának tűnök, pedig nagyon törekszem a boldog családra és rokonságra.

2017. ápr. 29. 12:47
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
A kicsit nem bántja a dolog. Ő ebbe születik bele, ez lesz neki a természetes, nem fog ezen gondolkodni. Ha viszont ti sóhajtozgattok, meg előtte témáztok ezen, akkor majd zavarni fogja. De addig? Neki ez természetes lesz.
2017. ápr. 29. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!