Anyós nem örül a picinek?
Terhes vagyok, férjem anyja nem örül neki. Nem mondta ki, de egyértelmű, és nem pletykából, hanem megbízható embertől hallottam, hogy ezt mások is látják. A fura volt, hogy az illető közös ismerősünk, teljesen magától mondta ezt el, nem én kezdtem faggatni, hogy ő hogy látja...
Ti hogy kezelnétek, ha ilyent tudnátok/éreznétek? Sok a kétes megnyilvánulás, az árulkodó jel. Tudom, ez nem olyan fontos, mégis kicsit rosszul esik.
Én vagyok az a bizonyos 7-es, a "jó nagy tuskó" :D :D :D
Van bennem annyi jóérzés, hogy nem osztlak ki érdemeid szerint, - hidd el, tudnálak - mert nem állok oda egy terhes nővel szájkaratézni.
Nem hinném. Nem tudtok semmit, csak amit leírtam röviden, mégis én lettem lehordva, szerintem nem jogosan.
De tessék, csak, lehet folytatni az offolást, én meg se nézem többet. Egészségetekre!
Atya! Úr! Isten!
Nem jár erre egy ráérő pszichológus?
Mert nagy segítség lenne!
Kérdező! Most menj, nyugodj le, olvass egy jó könyvet. Relax.
Ugyanis így idegbeteg lesz a gyereked is. Te sajnos nem vagy normális.
Az én nagymamám sem örült az első unokának. Mondjuk ő hangoztatta is, hogy minek az a gyerek stb... Aztán megszületett a bátyám, és mindig is ő maradt a kedvenc.
Remélhetőleg nálatok is ez lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!