Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megállnál beszélgetni a...

Megállnál beszélgetni a fiadnak vagy/és lányodnak a volt barátnőjével/barátjával?

Figyelt kérdés

A kérdésem elsősorban az anyósokhoz szól!!!

Mit tennél ha hosszú évek után látnád a gyerekednek az exszerelmét/jegyesét, aki szinte majdnem a menyed/vőd lehetett volna, mert te is igazán megszeretted és szinte családtagként kezeltétek, és az ex is hasonlóan szeretett titeket, de az ő kapcsolatuk véget ért -

nem harmadik miatt, egyszerűen csak elfáradt, stb. (az én esetemben pl. még éretlen volt egy komoly kapcsolathoz 5 év után is).

Látnád őt már anyukaként, apukaként, viszont a te gyermeked a 40 évéhez közeledve sehol se tart, se gyerek, se család.

Beszélgetnél vele ha meglátnád valahol a városban, utcán hosszú évek után?

Köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 25. 14:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem igazán értem, hogy ha valaha családtagként szeretted és nem volt csúnya vége a kapcsolatnak, akkor miért ne kérdeznéd meg, hogy van, vagy miért ne mennél oda? Persze nem kötelező, de kicsit az jön le a kérdésedből, mintha neheztelnél rá/rájuk amiért a te gyereked még 40 évesen sem tart "sehol", ők viszont továbbléptek.
2017. ápr. 26. 22:40
 12/13 jafnrétti ***** válasza:
79%
Nekem anyósomék még nyaralni is járnak az idősebbik fiuk volt párjával, mivel 6 évig együtt voltak, és egész egyszerűen nagyon jóban lettek. Én nem látok ebben semmi rosszat, a jó viszony fennmaradhat a szakítás után is.
2017. máj. 3. 07:46
 13/13 anonim ***** válasza:
79%

Én nem vagyok anyos ( még ) 😃

De pl anyukám rendszerint beszélget az első barátommal ha találkoznak, sőt mivel a srác villany szerelő,néha elmegy anyuékhoz segiteni.

Anno anyukám nagyon megszerette a fiut, de mi is békében váltunk el.

Nekem családom van, neki nincs.

Bár ezért nem mondanám hogy nem tart sehol,ő céget alapitott az évek alatt :)

2017. máj. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!