Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért röhög ki akkor egy...

Miért röhög ki akkor egy rendes csaj ha a barátnöjével van, amúgy meg beszélgetni szoktunk?

Figyelt kérdés

Szomszédok vagyunk, beszélni szoltunk egy-két mondatot. Semmi gond nincs, kedves csajnak ismertem meg. Egyetemista.

Viszont amikor a barátnöjével van, kinevetnek engem. Pl. tegnap beszálltam hozzájuk a liftbe, már akkor furcsán mosolyogtak. Miután kiszálltam, hallottam hogy elkezdtek nagyon durván röhögni. Volt hogy egy másik barátnöjével ült kinnt a padon, köszöntem nekik, ök is aztán ahogy elmentem elkezdtek röhögni. Nem egy-két esetröl van szó, ha barátnökkel van mindig ez a forgatókönyv.

Ha egyedül van ö kezdeményezi a beszélgetést, nem én! Múltkor levittem a kutyát és magától csatlakozott hozzám beszélgetni.

A kiröhögés amit csinálnak nagyon durva, félreérthetetlen. Én férfiként nem szoktam ilyen vadállatiasan nevetni.

Miért csinálja ezt? Ha rondának talál (nem mintha akarnék töle valamit!), gáznak tart akkor miért kedveskedik jön beszélgetni ha egyedül van?

2017. márc. 20. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Játsza az agyát a barátnői előtt. Általánosba szokás ezt csinálni de úgy néz ki hogy nem nőtte még ki. Ha elkezd jópofizni ,ne szólj hozzá vagy mondd meg neki hogy na persze egyedül lealacsonyodsz hozzám hátha észre veszi magát.
2017. márc. 20. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Zavarban van a barátnői előtt.

De elég gyerekes a viselkedése, kb. mint egy kis tinilány. Pedig már egyetemista. Az értelmi szintjével is lehetnek gondok.

2017. márc. 20. 10:30
 3/6 patabee válasza:

Hát nem az eszéért fogják szeretni az biztos..

amúgy az előző két kommentelővel teljesen egyet értek, gyerekes még, és nem vagyok benne biztos, de szerintem a barátnőjüknek nem tetszhetsz, és amikor gondolom mondanak valamit azon szoktak nevetni..

Én erre tudok így hirtelen gondolni, de lehet tévedek :)

ha oda megy hozzád, akkor próbáld vele érzékeltetni hogy nem okés a dolog, hátha észre veszi magát !

2017. márc. 20. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérd tőle számon facebookon. Gondolom ismerősök vagytok ott is, tessék megbeszélni a dolgot, ha zavar valami. Ezért van a szád, meg a kezed, ha írni akarsz. Ezzel nem megsérteni akartalak, remélem nem volt túl nyers a megfogalmazásom.

Ja, azt is írd már meg neki, hogy ez téged nem csak zavar, de bánt is, és hogy ezzel lőttek a jó szomszédi kapcsolatnak. Az, hogy egyetemista létére ilyen hülye, az csak azért van, mert minden jöttment pénzes ember gyerekét felveszik már az egyetemre.

2017. márc. 20. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Két dologért:

1. Kétszínű, emberileg a béka segge alatt van. Gusztustalan az ilyen, aki szemtől szembe kedves veled, máskor meg kiröhög.

2. Hülye. Egyrészt intelligens ember nem viselkedik így, másrészt még titkolni se tudja, hogy a barátnőiddel röhögnek rajtad.

Szóval szánalmas, ne foglalkozz le, ha odamegy hozzád, koptasd le.

2017. márc. 20. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
* vele
2017. márc. 20. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!