Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok az egyetlen csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen csak aki néha utál beszélgetni a barátnőjével, vagy csak én reagálom ezt túl? (Többi lent)

Figyelt kérdés

18 F vagyok, a barátnőm 16 L. nemsoká 6 hónapja lesz annak hogy járunk, de viszont roppant keveset találkozunk! Ez azt jelenti hogy 1 héten, egyszer...

Ez többek között a szülei miatt van, de nem is erről szerettem volna kérdezősködni.

Az a problémám hogy olyan gyerekes tud néha lenni... ha arra kerül a sor hogy beszélgessünk, (mert ugye kb. 1 hétig nem is találkozunk vizuálisan), akkor szinte nem is beszélgetünk értelmes dolgokról!! Gyakorlatilag leszarom az egészet, megkérdezi hogy mivan velem stb... még akkor is ha tudja nagyon jó semmi! utána meg írja nekem a csupa-csupa felesleges dumát.

Mindig azt kell neki hazudnom hogy egész héten dolgozom, vagy készülök a vizsgáimra. EGYSZERŰEN NEM FOGJA FEL HOGY NEM SZERETEM A NETES BESZÉLGETÉSEKET, ÉN KÖZVETLEN EMBER VAGYOK! Ebből is meglátszik hogy mennyire kis 16 éves, mer ő egész napra beérné annyival hogy "szeretlek, óh igen én iss*.*" Úristen mondom... De nem látja be hogy ez nekem nagyon kevés, idősebb is vagyok, vannak szükségleteim szexuális téren, (ez egy másik téma mondjuk, dee itt is van baj van, mindegy) vannak kötelezettségeim!

FEL SEM FOGOM HOGY KI VOLT AZ A MARHA AKI AZT MERÉSZELTE ÁLLÍTANI HOGY A PÁRKAPCSOLATOKRA IS IGAZ AZ, HOGY AZ "ELLENTÉTEK VONZZÁK EGYMÁST!"....hát rohadtul nem

2012. máj. 23. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Oo

Szakíts vele... ennyi.

2012. máj. 23. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
16 éves, kiscsaj, mit vártál, hogy a föld állásáról beszélgettek? Benne van a pakliban, 16 évesen elvileg még gyerek... ha nem tetszik, szakíts, de mond meg neki kultúráltan!
2012. máj. 23. 15:13
 3/12 anonim ***** válasza:
szakítanod kell, ez egyértelmű
2012. máj. 23. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Ezt megbeszélted már vele? Amúgy nem reagálod túl...a fiúk amúgy sem szeretik az ilyen "nyálas" így szeretlek úgy szeretlek dumát. Hozzád már inkább érettebb lány kéne. 16 évesen még én is gyerekesen viselkedtem, érthető, hogy ő miért ilyen. Nem tapasztalt, gondolom te vagy az első barátja (vagyis merem remélni). Hazudni meg nem érdemes, mert az már régen rossz egy párkapcsolatban. Mondd el neki, mit érzel és beszéljétek meg. Ha nem megy, akkor meg nem kell erőltetni ezt a kapcsolatot! Felesleges folytatni, ha te nem érzed benne jól magad.

18/L

2012. máj. 23. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Mi is keveset találkozunk sajnos a barátommal..Én mondjuk szeretek vele neten beszélni,ha már élőben nem megy..Jobb mint a semmi.

"szinte nem is beszélgetünk értelmes dolgokról!!"

Mire gondolsz értelmes dolgok alatt?

Ha ennyire utálod ezt ne beszélj vele neten..Vagy hagyd ott.

"vannak szükségleteim szexuális téren"

Oké,de a csak szűz még?Akkor ne is csodálkozz ha nem megy olyan könnyen...

Vagy megbeszéled vele és elmondod a problémáidat neki,vagy hagyod a francba.Kommunikáció nélkül az égvilágon semmi nem fog változni.

2012. máj. 23. 15:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Bár mi már leszoktunk a netes beszélgetésekről, körülbelül, amióta kiment az msn a divatból nem is beszéltünk neten, facebookom meg nincs, mostanában sikerült megértettnem a barátommal azt is, hogy a problémákat ne telefonon beszéljük meg, hanem személyesen, én látni akarom az arcát, szemét, mimikáját. Nehéz volt, de megértettem vele, és azóta sokkal jobb. Én is utálom a netes beszélgetéseket, persze van akinek muszáj, hiszen messze van a párjuk, azt megértem, de amikor egy városban, vagy netán a szomszéd városban lakik egy pár (mint ahogyan mi is), az tényleg furcsa, hogy neten beszélik meg a kapcsolatuk minden szegletét.

Teljesen megértem a gondodat, ne aggódj!

2012. máj. 23. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:
22 Lány voltam
2012. máj. 23. 15:23
 8/12 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Ez a baj hogy a kommunikációra is annyira szűk a lehetőség, ezen az 1 hetes találkozásokon úgy kiakadtam...de muszáj megszoknom. És ez a poén hogy élőbe meg el tudnunk dumálgatni rendesen!

Annyiszor meghallgattam mikor otthoni dolgokról mesélt, hogy mivan otthon a családdal éppen stb.. de mikor írásba kell meg néha kitér rá...néha meg megy a nagy semmi

és igen, ott szoktam néha hagyni, úgy vagyok vele hogy majd hétvégén találkozunk és kész.

2012. máj. 23. 15:24
 9/12 A kérdező kommentje:

utolsó 22 L lánynak!:

Csak 8 Km-re lakik tőlem a szomszédos városban! Még véletlenül sincs messze, kocsival 5 perc alatt odaát vagyok!

2012. máj. 23. 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor kb. annyira laktok egymástól, mint mi. De hogy-hogy nem tudtok egymással személyesen rendesen beszélgetni? Mi a baj?

22L

2012. máj. 23. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!