Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen csak aki néha utál beszélgetni a barátnőjével, vagy csak én reagálom ezt túl? (Többi lent)
18 F vagyok, a barátnőm 16 L. nemsoká 6 hónapja lesz annak hogy járunk, de viszont roppant keveset találkozunk! Ez azt jelenti hogy 1 héten, egyszer...
Ez többek között a szülei miatt van, de nem is erről szerettem volna kérdezősködni.
Az a problémám hogy olyan gyerekes tud néha lenni... ha arra kerül a sor hogy beszélgessünk, (mert ugye kb. 1 hétig nem is találkozunk vizuálisan), akkor szinte nem is beszélgetünk értelmes dolgokról!! Gyakorlatilag leszarom az egészet, megkérdezi hogy mivan velem stb... még akkor is ha tudja nagyon jó semmi! utána meg írja nekem a csupa-csupa felesleges dumát.
Mindig azt kell neki hazudnom hogy egész héten dolgozom, vagy készülök a vizsgáimra. EGYSZERŰEN NEM FOGJA FEL HOGY NEM SZERETEM A NETES BESZÉLGETÉSEKET, ÉN KÖZVETLEN EMBER VAGYOK! Ebből is meglátszik hogy mennyire kis 16 éves, mer ő egész napra beérné annyival hogy "szeretlek, óh igen én iss*.*" Úristen mondom... De nem látja be hogy ez nekem nagyon kevés, idősebb is vagyok, vannak szükségleteim szexuális téren, (ez egy másik téma mondjuk, dee itt is van baj van, mindegy) vannak kötelezettségeim!
FEL SEM FOGOM HOGY KI VOLT AZ A MARHA AKI AZT MERÉSZELTE ÁLLÍTANI HOGY A PÁRKAPCSOLATOKRA IS IGAZ AZ, HOGY AZ "ELLENTÉTEK VONZZÁK EGYMÁST!"....hát rohadtul nem
Főként az, hogy eléggé lekorlátozott, az anyja miatt, náluk ő osztja az észt!
Még kis tudatlannak hiszi, ami nem vitás hogy néha kicsit tényleg gyerekesen tud viselkedni.
Meg ugye suliba jár tanul bla-bla, én meg dolgozok, és így üti a kettő egymást. Mert nekem az a 8 Km távolság az semmi, én akármikor átmegyek a szomszédfaluba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!