Hamarosan szülők, anyós hozzánk akar költözni, mit tegyek?
18-as vagyok.
Itt többen is írták hogy ott fog állni a melled felett míg szoptatsz.
Igy van!
Velem is ezt csinálta és megpróbáltatások mindenbe belemagyarázni.
A kórházban szaporítani akarta a tejem,itthon már az volt a baj hogy túl etetem a gyereket stb...
Én nem hagytam rá.
Te se tedd!
Sok vitád lesz ez miatt a férjeddel,de inkább az, mint hogy állandó feszültségben élj egy pici baba mellett.
Tudom mit érzel,én is már a terhesség alatt feszült voltam a "mamácska " miatt.
Utólag azt mondom,már akkor le kellett volna állítanom.
Tedd meg most!
A férjednek jár 5 nap pótszabadság. Vegye ki, amikor hazamentek a kórházból, egy hét alatt kiderül, kell-e "segítség" vagy sem, édesanyádat vagy nővéredet hívd át az első nap fürdetéshez. Anyósnak mondd meg, hogy az első napokban szívesen fogadod az ételt, ha küldeni akar a fiával, más segítségre nincs szükséged, az első látogatását pedig majd telefonon megbeszélitek.
Itt nem az a lényeg, hogy anyós megsértődik-e vagy sem, hanem az, hogy világosan jelöld ki a határokat. Ha te kedvesen, de határozottan beszélsz vele is, meg a férjeddel is, akkor nem lesz cirkusz.
A mindenbe beleszólást már többen is kifejtették előttem.
Más kockázat is van. Három nap sem fog eltelni, és anyósod ki fogja jelenteni, hogy beteg, fáradt; Te pedig dolgozhatsz az újszülött mellett őrá is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!