Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hamarosan szülők, anyós...

Hamarosan szülők, anyós hozzánk akar költözni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Különösen nincs jó viszonyom a férjem anyjával, sőt, a munkámból (pincérnő) kifolyólag eleinte igen csak lekezelő volt velem, többször is sugallmazta az akkor még csak barátomnak, hogy nem vagyok hozzá illő. Többször is a jelenlétemben megalázó stílusban tett megjegyzéseket. Csak ha muszáj, karácsony, szülinapkor találkozom velük. Még három hetem van a terhesség végéig, és anyósom közölte, hogy két hétig ide költözik, mert anno a másik gyerekéhez (aki nő) is oda költözött amikor megszületett a baba. Én ezt nagyon nem szeretném, sajnos férjem nem érti meg, mert ő sokat dolgozik, azt hiszi, hogy nem fog tudni segíteni. Ha úgy alakulna, akkor segítségül hívnám anyukámat, vagy a nővéremet, akinek már két kisgyereke van. De anyósomat nem szeretném, hogy itt lakjon. Szerintem megfogom tudni oldani a gyermekágyi időszakot egymagam, ha mégsem, akkor áthívom anyut, de őt sem két heti itt lakásra. Bántó sem akarok lenni, de minek jatsza az eszét, ha az elmúlt négy évben végig engem fúrt a fiánál?
2017. ápr. 22. 17:20
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
25%

csak akkor segitsen a banya mikor a szaros pelenkát kell kimosni máskor nem

ne hagyd magad zavard el mert baj lesz

2017. ápr. 22. 18:00
 12/45 anonim ***** válasza:
89%
10.válaszolónál a megoldás. Ha anyukadat költözteted oda, azzal kifogod a szelet anyós és férjed vitorlájából is. Mondd meg neki bátran, hogy tudom hogy anyuka milyen megértő.. Biztosan magának is rosszul esett volna ha a lánya annak idején az anyósát hívja segítsegül. Anyukád biztos belemegy. Lakjon ott 1-2 napig, aztán meglátjátok.
2017. ápr. 22. 18:03
 13/45 A kérdező kommentje:
Biztos lesz segítségre szükségem de az anyósomban nem bízok... Főleg, hogy rossz viszonyban vagyunk, pontosan tudom,ő nem segítő szándékkal jönne, hanem kioktató, lekezelő stílusban, ahogyan szokása nekem szólni bármiért is.
2017. ápr. 22. 18:09
 14/45 anonim ***** válasza:
75%
A legjobb az egyenes út: mondd el a férjednek, hogy az anyja utál téged és te se szereted, beszélje le az odaköltözésről vagy te mész anyádhoz lakni!
2017. ápr. 22. 18:09
 15/45 anonim ***** válasza:
66%
megmondod, ha anyós beköltözik, akkor te a gyerekkel meg elköltözöl,aztán férjed majd jöhet vnap kéthetente egy órára!
2017. ápr. 22. 18:18
 16/45 anonim ***** válasza:
91%

Ennyire messze lakik anyósod hogy oda akar költözni? Nálunk párom vett ki egy hét szabit, második héten anyum főzött kétszer harmadik héten már ment a babázás háztartás egyedül is.

Ha párom bem fogta volna fel h nem kell nekem ide az anyja nem is ide jöttrm volna haza a gyerekkel hanem anyumékhoz. Anyósomnak is volt ilyen terve de párom leállitotta.

2017. ápr. 22. 18:23
 17/45 A kérdező kommentje:
Ugyan abban a városban lakunk kb negyed órára. Én sem tudom hogy miért nem azt nézik, hogy nekem milyen jellegű segítségre lenne szükségem! Azt majd én fogom tudni eldönteni, lehet, hogy senki nem kell, lehet hogy kell egy kis segítség.
2017. ápr. 22. 18:28
 18/45 anonim ***** válasza:
89%

Mond meg a férjednek,hogy Neked a saját anyukád lesz a segítséged és ennyi.

Nem erőltethetik rád,ha te nem akarod!

Most nyisd ki a szádat, mert a végén azt veszed majd észre hogy az anyósod neveli a gyerekedet.

Tapasztalatból beszélek.

Az én párom anyja is azt hitte hogy neki szültem gyereket, de én időben leállítottam!

2017. ápr. 22. 18:29
 19/45 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem most legyen inkàbb dùrca meg harag anyòsod rèszèről, minthogy odaköltözzön ès el kelljen viselni kènyszerből a segitsègèt, kidobni meg akkor màr hùzòsabb lenne.Mond meg fèrjdnek hogy nem szeretnèd punktum.Mondja meg az anjànak ő szèpen vagy te mondod. Nem kell ehhez indok, ha kell inkàbb legyèl te a különleges ha megszületik a baba ùgy sem tudja majd tartani a haragot. Hidd el, te gondolkodsz jòl, cselekedj időben!
2017. ápr. 22. 19:14
 20/45 anonim ***** válasza:
62%
anjànak=anyjànak
2017. ápr. 22. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!