Anyósom miért hazudozik rólam?
nem tudni mi az oka.
talán kérdezd meg tőle.
24f(arkas)
Anyum anyósa (NEM tekintek rá nagymamaként) a fél várost telekürtölte azzal, hogy anyum mekkora egy k**va és hogy szeretőt tart...
Nem tudom hogy miért, mert amúgy a vak is láthatta hogy a szüleim szerették egymást.
Szerintem tiszta sor: önértékelési zavara van, pláne hogyha még neked kell takarítani nála. XD Az ő észjárása szerint inkább beszél(jenek) rólad, mintsem bevallja, hogy ő a rendetlen vagy hanyag jellem. Másra hárítja, ill. vetíti ki a saját hibáját, mert nem képes a magáéval szembenézni és elfogadni.
(Ez néhány korábbi, faragatlan válaszolóra is igaz, mert egy kiegyensúlyozott, önmagával elégedett ember nem reagál ilyen hevesen egy teljesen ártatlan kérdésre.) :P
A 9#-es válasza is benne lehet/van a dologban. Valahogy a fiús anyák nagyobb eséllyel nem képesek tolerálni, hogyha a gyerekük a "kedves" mamától eltérő jellemű nővel találja meg a boldogságot. Mivel nem az ő tükörképe, illetve más a meny személyisége (akár jobb, akár rosszabb), vagy éppenséggel nem a fantáziavilágába illő egyén, riválist láthatnak benne -szerintem-, mintsem egy barátnőt vagy egy új családtagot.
Na és persze ismered a közmondást: más szemében a szálkát is meglátja, magában a gerendát sem.
Abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy ezt tőle is kérdezd meg. Nem biztos, hogy egyenes választ fogsz kapni, de legalább elmondhatod, hogy te megtettél a tisztázás érdekében mindent. (Bár már én is meghallgatnám, hogy mit válaszol.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!