Akik a szülökkel, anyosékkal laktok, mennyit fizettek és miket?
500-at adtatok. Ha 120-at adtok még, akkor az ő költségeiket is ti álljátok. Mire kér 320-at?
Nem beteg? Eljátssza, elfüvezi?? Milyen szenvedélybetegsége van? Azt nem szabad finnaszírozni!!
Ahelyett, hogy ilyen hülyeségeken vitáznátok elköltöznétek... basszus komplett család vagytok, férj és feleség, és felnöttek... hogy lehet ez téma, hogy.mennyit adjunk haza...
Nem sértesből, de ez vicc kategória.
el kell költözni tényleg végre és külön életet kezdeni. ez a természet rendje, hogy a szülő gondoskodik a gyermekéről... persze segíteni kell a szülőkön, ha úgy adódik, de ez semmiképpen nem csaphat át aránytalan követelőzésbe, elégedetlenkedésbe, nektek nem az a feladatotok, hogy őket eltartsátok, hanem, hogy a gyereketeket neveljétek fel. ha anyósék mindent lehúznak, annak a gyerekek lesznek a károsultjai.
nem tudom mi a betegség természete anyósnál, nem tudom így van-e, nem akarom komolytalannak feltüntetni, de én megfigyeltem egy olyan tendenciát, hogy oké van valami betegség, meggyógyul az illető, de dolgozni soha nem dolgozik többet, csak úgy elvegetál. 4 órában is lehet valami részmunkát vállalni, de ez így nagyon nem járja... jó ha tényleg nem képes rá, akkor nem, de gyanítom, hogy akinek van ereje elégedetlenkedni, annak arra is van, hogy legalább részmunkaidőben dolgozzon valamit és akkor mindjárt lesz pénze
Jo buta vagy ha ezt hagyod.
Nem lesz ongyilkos csak zsarol te meg hagyod
Azért csinálja mert veled kedves kérdező ezt meg lehet csinálni... hülye is lenne a kedves mama ezt kihagyni...
Sok 4 embert is ismertem közelről, aki öngyilkos lett. Egyik sem kérkedett vele, sőt fel sem hozta a témát egyszer sem, csak csendben, titokban, elbújva megcsinálta. +1 fő, aki szinházat csinált maga köré, az út mellé akasztotta fel magát, pár éve, de az is csak figyelemfelkeltés volt, mert megvárta a tettével míg jött valaki. (Ő maga mondta). Aki így felhozza az csak figyelmet akarja magára felhívni, vagy jelen esetben zsarolni. Persze foglalkozni kell a dologgal, de ezt szakemberre kell bízni. Így a Te lelkiismereted is tiszta lesz.
*személyes véleményem: én haragszok az öngyilkosokra, így aki erre az elhatározásra jut, az tegye meg. Valaki elhuny betegségben 20-30 évesen, szeretne élni, ők meg csak úgy eldobják.
Mindom ezt úgy, hogy egy embert megmentettem, de haragszok rá nagyon.
Mi ketten voltunk, ők is ketten.
-Minden számla felét
-pluszban a tvt internetet mert az nekünk kellett
-havi nagybevásárlás fele(mindenki felírta mire van szüksége, nem számoltuk ki fillérre pontosan kinek mekkora a része)
-heti négy napon vettük kenyeret, ebből kettőt mi fizettünk, kettőt ők.
-ha javítani kellett valamit, szintén felesbe
ezen felül mindenki magának állta a dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!