Más is van abban a helyzetben, hogy az anyósékkal, vagy szülőkkel élnek egy lakásban, miután megszületett a pici? Probléma lennt.
Hasonló a helyzetem, nem vagy egyedül. Csak nekem nem a szüleim, hanem anyósom. Mostmár javult a helyzet szerintem rájött magától, vagy a párom beszélt vele, nem tudom.
De ugyanúgy ki lettem oktatva, mindent úgy kellett csinálnom ahogy ő mondta, nem is hagyott békén addig. Mondjuk nem kapja ki a kezemből, nincs sokat kézben a pici. De nagyon tele volt már a bakancsom az egésszel.
Szerintem mivel a te szüleid egy fokkal könnyebb helyzetben vagy, a szüleiddel csak megtalálod a hangot. Igen is el kell vhogy szépen mondanod nekik hogy te vagy a gyerek anyja, te tudod a legjobban mi jó neki, te ismered a legjobban. Szívesen fogadod a tanácsokat, de te döntöd el hogy megtartod vagy sem. És ezért ne legyenek mérgesek rád. Diplomatiusan, két pozitív gondolat, egy negatív gondolat.
Ti legaább elköltöztök, de nekem erre semmi reményem sajnos. Kitartás kivánok neked, és a pároddal is beszélj ezügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!