Bocsánatot kérjek anyától?
Az ocsmany dolog, hogy cseszteti a feleseged. De az, hogy Te ezert megutotted, embertelen!
Nekem aposom szokott beszologatni, nem igazan birom ot (enyhe kifejezes...) de ha ferjem miattam megutne, EN mennek bocsanatot kerni! Es arra gondolnek, ha valaki ekkora osztonallat, hogy a sajat szulojet megutotte (plane az anyukajat...), csak mert csunyakat mond a parocskajanak, az BARKIRE kepes kezet emelni ha beduhodik.
Mondom ezt ugy, hogy nekunk sem felhotlen a viszont anyosekkal plane apos, de amit tettel, LEGALJA. Feleseged remelem nem a kezet dorzsolgeti oromeben, mert akkor megerdemlitek egymast!
Ki lakik kinél?
Ha ti laktok anyádnál, akkor ideje költözni, az nem megoldás, hogy vered a saját lakásában.
Tudtad milyen természetű, mégis odaköltöztetek valamiért, akkor most itt a vége.
Mutasd meg, hogy mekkora legény vagy, hogy tudsz önálló otthont biztosítani magatoknak.
Ő lakik nálatok?
Mi lett a lakásával/házával?
Ha eladtátok, kié lett a pénze?
Keressetek neki önálló lakhatást, de NE VERD AZ ANYÁDAT! ...akár igaza van, akár nem!
Mondjuk, ha én lennék anyád helyében, hozzám jöhetnél bocsánatot kérni, nekem ezek után meghaltál egy életre!
Kérhetsz bocsánatot, de erre nincs bocsánat, te két lábon járó féreg!
35/F
Két tábor van. Az egyik akiknek csodálatos anyukájuk van és szídják a kérdezőt. A másik tábor pedig akiknek nem túl jó "anya" jutott.
Egyáltalán nem kell elásnod magad, vagy úgy érezned mintha szörnyeteg lennél. Elmondok valamit, amit lehet meg sem fontoltál még: nem kötelező tartani a kapcsolatot anyáddal. Az, hogy megütötted, annyit jelent, hogy sikerült addig feszegetnie a húrt, míg elpattant nálad valami. Ami szörnyű dolog, messziről kerülöm már az olyan embereket, akik tudnak olyan gonosz, manipulatív szemétségekkel a bőröd alá jutni, hogy elveszted a rendes személyiséged a társaságukban. Nem kötelező ilyen emberekkel szóbaállni. Remélem megoldódik a helyzetetek.
Nem igy oszlik el a ket tabor, utolso.
Hanem ugy, hogy az egyik tabor szerint fereg vagy ha anyadat megutod, a masik tabor szerint "ejnye-bejnye nem kellett volna lepofozni anyadat de isten vagy mert a kis parocskadert utotted meg"
No vagyok, ha a ferjem megutne az anyjat, megrendulnek attol hogy mire kepes es pokolian szegyellnem magam, szerintem napokig ra sem tudnek nezni. Kulonben is, mi ez, amikor valaki annyira magatehetetlen anyossal szemben, hogy a ferj utessel tudja csak rendezni? Kik ezek, allatok?
Meg valami: a dackorszakos keteves belerug az anyjaba mert meg kell enni a fozeleket es o csak igy tudja kifejezni a merhetetlen haragjat. De egy harmincas felnott ferfi? Megut egy not?? Tekintsunk el attol hogy anyos, nyilvan a sok felesegecske pontozza le azokat akik fereg dolognak tartjak az anyaverest, de egy idosodo not utott meg bas.zki, gondolkodjatok mar! Pusztan mert elvesztette a fejet! Ergo: igy vezeti le az indulatait...erre kepes. Felesegek, az ilyen ferfi nektek is lecsavar egyet par ev mulva, ha egy veszekedes soran elpattan a hur! Ez nem jut el a sok kis "haha gonosz anyos ez az usd-vagd ertem!!" agyacskajaig?
A feleseg egy kesobbi vita heveben olyat fog kapni hogy a sajat anya nyakonvagasa ahhoz kepest semmi lesz, mert ezek szerint a kerdezo igy rendez konfliktust, siman lecsavar egy altala EGYEBKENT szeretett nonek!
"gondoltam hogy mindegy, ebbol tanult"
Tipikus eroszakos gennylada, majd a feleseg nem foz 3 fogast vagy elmegy a baratnokkel koktelozni, maris ott diszekeg majd a monokli a szemen hogy az ura"megtanitsa" mi a rend....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!