Hogyan kezeljem, hogy a férjemnek fontosabb az anyukája, mint én?
Itt végig te voltál a bunkó és a tahó.
Nem csoda, ha a férjed már hozzád sem szól és felvilágosítlak, nem csak az anyja, de már a szomszéd is fontosabb neki mint te!
Ja és a Földön nagy "F", mert tulajdonnév.
Már nem azért, elnézést ha tiszteletlen vagy sértő amit írok, de így végigolvasva... mint egy olcsó regény.
Kedves kérdező!
Azt várod el, hogy mondják meg az itt tartózkodók, hogy mi van az anyóssal és a férjeddel stb...
Te viszont semmilyen részletet nem vagy hajlandó elárulni. Aztán még a válaszoló a hibás, ha nem azt mondja amit hallani akarsz. Nem vagyok felnőtt... alig éltem még. De azt már most tudom, hogy azok az emberek hisztiznek más emberek válaszai miatt, akik nem tudnak magukkal szembe nézni és mindig másokat okolva próbálják magukról háítani a felelősséget. Mesterem mondta mindig: ha történik egy autóbaleset, akkor a sofőr a hibás. És a gyalogos a hibás. Mindenki magának a hibás!
És igaza van.
Beszéljetek meg a férjeddel. Felnőtt emberek módjára.
Kívánom a legjobbakat! :)
Egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!