Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek nagyon durva,...

Szerintetek nagyon durva, hogy így megmondtam az anyós (jelöltnek) hogy törődjön a maga dolgával?

Figyelt kérdés

A barátommal kamasz korunkban jöttük össze. Ő fiatalabb nálam három évvel, szóval mindenki hülyének nézett és nem vett minket komolyan. Azóta viszont már eltelt hat év és még mindig együtt vagyunk. Az anyja sokat segített nekünk, egyengette az életünket, segített abban hogy összeköltözhessünk, viszont emellett úgy bánik a fiával mintha még mindig gyerek lenne.

Konkrétan olyanokat mond, hogy csak addig lakhatunk együtt amíg jól tanul az egyetemen, mert ha ez nem így lesz, majd szépen haza kell költöznie.

Ezenkívül mindent eltervez. Hogy majd ha a párom kijárta az egyetemet, akkor odaköltözünk hozzájuk, mert nagy a ház, neki lesz jó munkája, mert azt apja be tudja szervezni a céghez ahol dolgozik, én meg majd otthon nevelem a gyerekeket... Ő ezt olyan jól eltervezte, hogy ellenkezést el sem fogad. Ha arról kezdenénk el beszélni, hogy mi hogyan képzeljük el a jövőket, akkor folyton a szavunkba vág, aztán elkezd valami másról beszélni. A párom elég csendes típus, szóhoz se jut mellette. Nekem viszont elegem lett, és a fejéhez vágtam, hogy nagyon szépen köszönjük a sok törődést, de most már törődjön a maga dolgával, minket meg hagyjon békén, eszünk ágában sincs azt az életet élni, amit ő eltervezett nekünk.

Szóval... most egy hálátlan dög vagyok....

Igen talán túl durva voltam, de azért részben igazam van nem?

24N

2017. febr. 14. 12:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

Amíg jól jött a segítsége, addig nem zavart, hogy gyerekként bánik a pároddal?:-)

Egyébként mennyiben különbözik a ti elképzelésetek (nem a tiéd, a KETTŐTÖKÉ) az anyósétól? És hogyan tervezitek kivitelezni?

2017. febr. 14. 18:12
 22/27 anonim ***** válasza:
11%

Ez egy végtelenül szemét húzás volt tőled. Mit avatkozol bele a másik családi életébe? Mi jogon jössz azzal, hogy az anya-gyerek kapcsolatba bele szólj?

Neked ehhez kicsi csillagom semmi, de semmi közöd sincs. Az a barátod anyja helyében végtelenül mérges lennék rád, addig amíg be nem látnád, hogy hibáztál.

2017. febr. 14. 19:11
 23/27 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk ha ő tart el titeket,sokat segített,akkor nem nagyon illene így neki esni.

Elhiszem,hogy vannak rossz tulajdonságai is, de ettől én még nem oltottam volna le,hogyha egyébként segít nekünk és csak jót akar.

A gyerek meg ház téma meg nyilván a ti döntésetek. Ha nem akartok odaköltözni hozzájuk,akkor nem fogtok.Pont.Ezen kár volt összeveszni.

Egyébként a párod retardált?Vagy miért nem tud megszólalni ő is az ilyen témákban? Valószínű okkal kezeli gyerekként a mama.

2017. febr. 14. 20:10
 24/27 anonim ***** válasza:
29%

"A barátommal kamasz korunkban jöttük össze. Ő fiatalabb nálam három évvel"

Tehát pl. 17 évesen elcsábítottál egy 14 éves, még gyerekkorú fiúcskát.

Lehet, hogy pedofíl is vagy??!

(Nem csak nagy p.fájú?!

2017. febr. 15. 06:04
 25/27 anonim ***** válasza:
35%
Fel is fordulnátok éhen, ha az fiúcska anyukája megfogadná a tanácsodat és csak a saját dolgával törődne!
2017. febr. 15. 07:06
 26/27 anonim ***** válasza:
22%

Igazad van, ha durva, hát durva.. ugye az akció-reakció, amit a banya csinál az is durva, szóval eddig döntetlen.

De azért erre a gyereke ne nagyon építs.

2017. febr. 15. 15:46
 27/27 anonim ***** válasza:
59%

Én már megtanultam, ha segítséget fogadsz el anyóstól annak az ára az, hogy cserébe 100%-os beleszólást szeretne az életetekbe!

Nálunk is így volt egy ideig,azt se tudja az anyós mivel nyalizzon! Már zavaró volt!Mikor próbáltunk önállósodni akkor jött a tukmálás. Sokszor volt, mondva csinált a segítség. Pl ha mentek boltba akkor én is mentem velük, természetesen külön vásároltunk. De rám kiabálták. Vagy mikor megszültem és második héten ő főzött hétköznap majd utána hétvégén (szomszédban lakik). Azt is rám kiabálta pár hónappal később. Pedig nem kértem, sőt őszintén szólva megsem ettem amiket hozott mert puffasztó, nem szoptatós kismamának való ételeket hozott. Ráadásul hétköznap rendeltem az ételt míg rutinosabb nem lettem.

Szóval nehéz ügy, hidd el hogy hátsó szándék nélkül senki sem fog segíteni! Ritka az olyan anyós! ( de biztos van)

A szabályokat jó mihamarabb lefektetni DE vigyázz mert ha a segítséget elutasítod azis az ördögtől való!

Ne költözz oda soha!

2017. febr. 16. 05:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!